LPG endermologi massasjebehandling

LPG endormologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv for ulike muskel og skjelettet plager. Det er også velegnet til behandling av arr.

Be om konsultasjon angående Appelsinhud, LPG og endermologi

Hva er Endermologi?

Unik metode

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen.

Stimulerer kroppen

Behandling med endormologi medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.

Synlige resultater

Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater med forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter.

Anbefales etter Liposculpture

Endermologi anbefales etter liposculpture-behandling pga. den gode sirkulasjonsøkende egenskapen den har. Lymfesirkulasjonen øker og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere.

Bedrer sirkulasjonen

Endermologi gir også effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig. Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene pga. dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.

Spørsmål vedrørende LPG:

Hvor mange behandlinger trengs?

5-6 behandlinger med endormologi gir gode resultater, men for et optimalt resultat kreves 10-14 behandlinger. For liposculpture-pasienter er det som regel nok med 4-5 behandlinger i løpet av en måned.

Hvor ofte må en gå til behandling?

I begynelsen går en til behandling 1-2 ganger i uken. For vedlikeholdsbehandlinger 1-2 ganger i måneden.

Hvor lenge varer en behandling?

En behandling varer 30-40 min.

Behandles kun problemområdene?

Men fokusere naturligvis på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere den allmenne sirkulasjonen og lymfedreneringen.

Fjernes virkelig cellulittene?

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som effektivt reduserer cellulitter og gir spenstigere hud.

Hvor lenge holder resultatet?

Resultatene fra endermologi varer i flere måneder, noen ganger opptil flere år dersom man fortsetter med vedlikeholdsbehandlinger. Resultatene avhenger naturligvis av alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser.

Hvordan føles behandlingen?

Behandlingen føles som en vanlig massasje, og de fleste opplever den som veldig behagelig.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet etter behandlingen, og mange får et energikick.

Hva er forskjellen på liposculpture og endermologi?

Forskjellen mellom de to metodene er at ved endermologi ikke operativ metode. Liposculpture er en operativ behandling med permanent reduksjon av fettvev. Mange pasienter begynner med endermologi og velger senere liposculpture for et varig resultat. Det beste resultatet får en ved kombinasjon av de to behandlingene.

Er det gunstig med endermologi etter liposculpture og fettsuging?

Endermologi anbefales gjerne en stund etter liposculpture pga. de sirkulasjonsøkende egenskapene. Den øker lymfedreneringen som hjelper drive ut avfallsstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og får en smidigere og jevnere struktur. En bør vente 8 uker etter liposculpture eller fettsuging før første behandling med LPG. Vanligvis er det nødvendig med 5-10 behandlinger.

Er det gunstig med endermologi etter bukplastikk?

Behandling med endormologi etter bukplastiske operasjoner gir også gode resultater. Den reduserer hevelser og driver ut eventuelle oppsamlinger av lymfevæske. Også arrene etter operasjonen leges bedre. Gamle arr kan også mykes opp og bli mindre fremtredende.

Er det gunstig med endermologi etter ansiktsløft?

Behandling med endermologi kan starte 2-3 uker etter et ansiktsløft. Økt sirkulasjon og drenering leger sår, huden strammes opp og ølt lymfedrenering reduserer hevelser.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke endermologi under graviditet, men som ved andre typer behandlinger, anbefales ikke endormologi for gravide.

Kan en anvende LPG ved muskelplager og smerter i nakke og skuldre?
Flere rapporter viser at LPG hjelper mange pasienter med nakke- og skulderplager, idrettsskader og andre muskel- og leddsmerter. Våre sykepleiere kan avgjøre om LPG er nyttig for deg.

Drikk mye vann i forbindelse med behandling. Ettersom lymfesystemet i kroppen blir stimulert ved endermologi, øker utskillelsen av avfallstoffer. Det anbefales derfor å drikke minst to liter vann om dagen i behandlingsperioden.