top of page

Hårfjerning

Hårfjerning Privathospitalet

Uønsket hårvekst?

 

Vi hjelper deg med å fjerne uønsket hårvekst permanent. Hårfjerning med vår helt nye diodelaser er en effektiv, trygg og permanent behandling. Vi har byens mest moderne laserpark for hårfjerning.

Uønsket hårvekst har i alle tider vært et problem, og vil ofte skyldes genetiske faktorer eller for noen hormonell ubalanse. 

Ved de tradisjonelle metodene som blant annet barbering, voksing, napping og kremer kommer håret tilbake. I mange tilfeller fører disse behandlingsmetodene til betennelsesreaksjoner i hårsekken, follikulitis. Huden blir rød og irritert, med små betente blemmer. Dette oppleves svært skjemmende.

Pasienter som kommer til oss har ofte forsøkt ulike metoder for å fjerne uønsket hårvekst. Ved Privathospitalet tilbyr vi hårfjerning med permanent resultat. 

Laser

For å oppnå best resultat anbefaler vi hårfjerning med diode laser. Behandlingen gir varige resultater og stopper problemet med tilbakevennende hårvekst og betente hårsekker. Vår diodelaser leder varme ned til hårsekken, slik at denne ødelegges permanent. For at laseren skal klare å lede varme må hårene være mørke, da laseren går etter pigmentene/fargene.

Forberedelser før laserbehandling

  • Konsultasjon: Behandler vil sammen med deg gå igjennom en kontrakt hvor du må svare på forskjellige spørsmål. Dette gjør vi for å finne ut om du egner deg for behandling samt forsikre oss om at du får den informasjonen du trenger. Det vil bli avtalt pris og time til behandling blir satt opp. Konsultasjonen er gratis

  • Unngå sol: Som nevnt ovenfor går laseren etter pigmenter/farge. Soler du deg før en laserbehandling har huden masse pigmenter. Laseren kan da også gå etter pigmentene i huden, og resultere i at du får pigmentflekker. Vi råder derfor at du unngår sol, solarium og selvbruningskrem 4-6 uker før og etter behandling. Bruk solfaktor 50 om du skal oppholde deg i solfylte strøk.

  • Barbering: Barber bort hårene 1-2 dager før du kommer til behandling. Når hårene er korte er det kortere vei inn til hårsekken. Effekten av laserbehandlingen blir bedre. Ikke napp eller voks hårene, da dette trekker håret ut av hårsekkene. Håret som leder varmen ned til hårsekken blir da borte.

 

Under behandling

Før behandlingen starter tar vi på en ultralydgel. Denne gelen gjør laserbehandlingen mer skånsom samtidig som laserhodet glir lettere på huden. Under selve behandlingen vil du føle litt varme og evt. litt svie. Pasientene våre beskriver det som å få et lite gummistrikk mot huden. Det er ikke nødvendig med bedøvelse. Når behandlingen er ferdig tar vi på en beroligende krem.

Etter behandling

Det kan forekomme noe rødhet og hevelse i huden de første timene etter behandlingen. I løpet av 1-3 uker vil de døde hårstumpene falle av. Vi anbefaler at du fortsetter med barbering mellom behandlingene.

 

Forespørsel time hårfjerning

Takk for innsendingen din!

laserbehandling_Havy.jpg
bottom of page