top of page

Omtaler

Dr. Ola Evjen

Ola Evjen ble som 25-åring uteksaminert ved Det Medisinske fakultet i Trondheim i 1988. Han har sin spesialistutdannelse i generell kirurgi fra Sykehuset Levanger og St. Olavs Hospital.

Har spesialistutdannelse i plastisk og rekonstruktiv kirurgi, inklusiv brannskadekirurgi og håndkirurgi fra Haukeland Sykehus. Var foreleser ved internasjonal brannskadekongress i Athen i 1999, samt foreleser og møteleder ved Nordisk brannskadekongress i Bergen i 2000.

 

Han har arbeidet som overlege i plastikkirurgi ved Avdeling for plastikkirurgi og brannskade på Haukeland Sykehus, og seksjonsoverlege i plastikkirurgi ved St.Olavs Hospital fra 2000-2001.

 

Dr. Evjen var overlege og medisinsk ansvarlig overlege ved Klinikk Stokkan og Teres/Volvat Stokkan fra 2000-2016. Ola Evjen etablerte Klinikk Trondheim i 2017. Evjen er medlem i Den Norske Legeforening, Norsk kirurgisk forening, Norsk plastikkirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (tidligere styremedlem) og Internasjonal Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å ta brystforstørrelse utført av Evjen. Resultatet er utrolig pent. Jeg stolte på at han visste hva som kom til å bli best, og det gjorde han. Utrolig flink til å sy.
Kundeservicen var like bra, følte meg sett og hørt fra start til slutt. Alle jeg møtte på under denne opplevelsen har vært blid og virkelig glad i jobben sin.
Følte meg trygg, selv midt i pandemien og måtte gjennomføre uten å kunne ha med en støtteperson. ANBEFALES

Legelisten 2023

Fikk utført fettsuging av hele ryggen , og er veldig fornøyd ned resultatet. De er veldig imøtekommende og man føler seg i gode hender. Fikk god info før , og etter operasjon . Kan trygt anbefale Ola Evjen , skuffer ikke😊

Legelisten 2023

Straks 6 uker siden jeg hadde full bukplastikk med fettsuging av flanker. For det første er Ola en veldig sympatisk og snill lege som ikke er ute etter å tjene mest mulig penger. Han er utrolig dyktig og har gjort en veldig bra jobb estetisk. Foreløpig er resultatet kjempefint og arret er veldig smalt i forhold til bilder jeg har sett av andre på Google. Jeg er strålende fornøyd med han og jobben han har gjort :)

Legelisten 2018

Har utført liten bukplastikk og skal nå utføre brystreduksjon av Ola Evjen. Meget fornøyd med at legen er ærlig og opptatt av resultat fremfor å tjene penger. Forklarer nøye og tar seg god tid! Kan absolutt anbefales!

Legelisten 2018

Blir møtt av veldig trivelig personale. Og gått ivaretatt..kjempe dyktig kirurg. Med hjelp av realistiske mål og fårventninger av operasjon og resultat. God oppfølging.

Facebook 2022

Anbefales! Ærlig, dyktig og upåklagelig service og pasientbehandling både før, under og etter

Facebook 2021

legelisten omtaler

Legelisten 2023

Veldig fornøyd med resultatet og god oppfølging etterpå Fikk god informasjon på forhånd og han tok seg tid til å lytte på meg.

google logo omtale

Google ratings

Utrolig flott, moderne klinikk med høyst kompetente,dyktige og svært hyggelige leger og kosmetiske sykepleiere. Vil spesielt gi ros til Dr. Bjørn Rosenberg og Elin Bratseth, begge så detaljerte og flinke!Jeg er utrolig fornøyd med resultatene de vedvarer å gi meg. Du blir tatt godt vare på

legelisten omtaler

Legelisten 2023

Ble operert med veldig godt resultat. Flink og dyktig kirurg som lytter til hva pasienten ønsker. Anbefales!

bottom of page