top of page

LPG

LPG behandling

LPG Endermologi

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. LPG behandlingen er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som lymfedrenasje og bindevevsmassasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskifte øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

LPG Endermologi brukes for:

  • Figurforming

  • Lymfedrensaje

  • Smertebehandling

  • Fibromyalgi

  • Cellulitter

Behandlingen medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.

Synlige resultater

Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter.

Bedrer sirkulasjonen

Endermologi gir også effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig. Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene pga. dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.

Priser

Sjekk prisliste og kombinasjonspakker her. Vi tilbyr pakkeløsninger opp til 15 timer.

LPG behandling hos Fana Medisinske
bottom of page