top of page

Fjerning av føflekker, fettkuler og andre hudforandringer

Fjerning av føflekker

Vi undersøker alle dine føflekker og vurderer om det er nødvendig å fjerne noen av medisinske grunner.

Vi nordmenn er blant de landene som har høyest antall personer med hudkreft, det er derfor viktig å få sjekket føflekkene sine hos lege og få dem fjernet etter behov

 

Fjerning av føflekker, fettkuler og andre hudsvulster.

Et voksent menneske har minst 20-30 føflekker i gjennomsnitt. De aller fleste føflekker er godartede. Avhengig av gener og overdreven soling/solforbrenning i de første barne- og ungdomsårene, kan en føflekk forandre seg eller oppstå og utvikle seg til ondartete føflekker. Også fettkuler og andre hudsvulster svært vanlig. Noen ønsker av kosmetiske årsaker å fjerne slike hudforandringer, andre fordi de gir plager eller i verste fall kan være mistanke om hudkreft eller forstadier til hudkreft.

Uansett årsak så finnes det ingen bedre kvalifisert til slik mindre hudkirurgiske inngrep enn en plastikkirurg. Hos oss får du fjernet forandringene med fullt fokus både med tanke på penest mulig resultat og korrekt medisinsk behandling.

De fleste former for hudkreft kan behandles, spesielt hvis kreften oppdages tidlig. Derfor er en føflekksjekk så viktig.

Vi har kort ventetid, og du trenger ikke henvisning for å bestille time.

 

Er du bekymret for en føflekk - ta en føflekksjekk hos oss.

Våre spesialister bruker alltid dermatoskop når de undersøker føflekker og andre typer forandringer som kan gi hudkreft.

Dette er et svært nyttig verktøy for å oppdage nye føflekker eller endring i eksisterende føflekker.

Se prisliste her.

Forespørsel fjerning føflekk

Takk for innsendingen din!

bottom of page