top of page

Mesotox

Mesotox behandling på Fana Medisinske Senter

Utforsk vårt eksklusive tilbud: Mesotox-behandling utført av vår erfarne kosmetiske sykepleiere.

Mesotox-behandling er en skreddersydd løsning for de som ønsker å oppnå en glattere og mer ungdommelig hud uten kirurgi. Ved å kombinere to av de mest effektive kosmetiske prosedyrene, mesoterapi og Botox-injeksjoner, tilbyr vi en unik tilnærming for å bekjempe rynker og fine linjer.

Våre kosmetiske sykepleire har lang erfaring innen estetisk medisin og er dedikert til å hjelpe våre pasienter med å oppnå sine skjønnhetsmål på en trygg og profesjonell måte.

Hva er Mesotox?

Mesotox-behandling er en kosmetisk prosedyre som kombinerer to populære behandlinger: mesoterapi og Btx-injeksjoner (Botulinum toxin). Mesoterapi innebærer vanligvis injeksjon av små mengder medisiner, vitaminer og andre aktive ingredienser direkte under huden på spesifikke områder av ansiktet eller kroppen. Vi bruker her Dermapen som transportør inn i hud. Denne teknikken har blitt brukt for å behandle en rekke kosmetiske problemer, inkludert reduksjon av rynker, forbedring av hudens elastisitet og glød, samt reduksjon av fettansamlinger.

Når mesoterapi kombineres med Btx-injeksjoner, kan det resultere i en mer omfattende behandling for å redusere synligheten av rynker og fine linjer. Btx virker ved å midlertidig lamme musklene som forårsaker rynker, og det kan brukes på områder som pannen, mellom øyenbrynene og rundt øynene.

Mesotox-behandling er vanligvis rettet mot å oppnå en glattere, mer ungdommelig hud og kan tilpasses individuelle behov og ønsker.

våre behandlere som tilbyr Mesotox behandling

Hvorfor velge oss?

  • Våre behandlere  har lang erfaring innen estetisk medisin og har en lidenskap for å skape naturlige og vakre resultater.

  • Skreddersydd behandling: Vi tilpasser hver behandling til dine individuelle behov og ønsker for å sikre optimal effekt.

  • Trygghet og kvalitet: Fana Medisinske Senter er forpliktet til høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet i alle våre prosedyrer.

  • Vi har alltid en lege tilgjengelig på huset

Kontakt oss i dag for en konsultasjon

Er du klar til å oppnå glattere og mer ungdommelig hud? Ta det første skrittet mot ditt skjønnhetsmål ved å kontakte oss i dag for en personlig konsultasjon med Elin, Havy eller Jorun. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skinne fra innsiden og ut!

Mestox behandling koster kr 4900,- pr. behandling. Behandlingen tar ca 45 min.

Alle ZO produkter finner du nå i vår webshop. Klikk på banneret under og finn dine favorittprodukter.

ZO produkter i vår nettbutikk
bottom of page