top of page

Omtaler

Dr.Thomas Nyheim

Dr. Thomas Nyheim er spesialist innen generell kirurgi og karkirurgi siden 2006. Han jobber til daglig som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål og opererer åreknuter ved flere private klinikker både i Norge og Sverige.

Med sin solide erfaring innen åreknutebehandling er Dr Nyheim en ettertraktet karkirurg både i privat og offentlig sektor:

Han har jobbet som overlege på Karavdelingen på Ullevål sykehus (Oslo universitetssykehus) siden 2006.

Over 20 år med ultralydutredning og minimalt invasiv behandling av åreknuter: laser, steam, radiofrekvens og skum behandling av åreknuter (siden 2003).

 

Han har operert over 5000 åreknute-pasienter de siste 20 årene med gode resultater.

ThomasNyheim

Denne legen vil jeg anbefale på det sterkeste hva gjelder fjerning av åreknuter. Dyktig, og ikke minst svært grundig, noe jeg satte pris slik at alle åreknutene ble fjernet, og forsvant.  Bena er som nye, og prisen var ikke for gæren. Har ingenting negativt å melde. 
Om du ser etter karkirurg for dette formålet, så ikke nøl med å velge Nyheim.

Legelisten 2023

Ein meget dyktig karkirurg som lytter og tek hensyn til pasientane sine. Fekk god oppfylgjing. Følte meg særs trygg i møte med Thomas og når eg låg på operasjonsbordet. Kan anbefale han på det varmaste.

Legelisten 2023

Jeg har 2 ganger blitt operert for åreknuter i foten av dr.Thomas Nyheim, en laseroperasjon og en åpen operasjon. Dr. Nyheim er en dyktig og behagelig lege, han lytter til meg som pasient og ønsker å gi den beste behandling. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt under hele prosessen. Resultatet ser veldig fint ut. Jeg anbefaler sterkt Dr.Thomas Nyheim

Legelisten 2023

Karkirurg Nyheim er veldig behagelig å forholde seg til. Hans rolige vesen gjør at du som pasient føler deg trygg. Han lytter på deg og ønsler at du skal få en best mulig opplevelse med best resultat. Jeg har fjernet åreknuter med laser og er kjempe fornøyd med resultatet. Kommer utelukkende til å velge Karkirurg Nyheim igjen.

Bjørn Rosenberg operasjon

Fjernet åreknuter. Ble veldig godt ivaretatt, det gikk raskt og problemfritt.

Veldig hyggelig og dyktig kirurg og øvrig personale. Anbefales til alle som vurderer å fjerneåreknuter. Resultatet nå etter ett år er fremdeles fantastisk!

Legelisten 2023

For en dyktig lege og operasjons sykepleier, sier bare wow! 
Her ble en loset inn og trygt forklart prosess og prosedyre av en smilende operasjons sykepleier. 
Steg en til at nervøsitet begynte å forsvinne. 
Thomas Nystrøm "overtok" så en bittelitt smånervøs klient, med smil, humor, varsomhet og forklaring - og med en rolig atmosfære og avslappende musikk - så VIPS var all nervøsitet borte.

Han forsikret seg underveis om at jeg hadde det bra, og det var tendenser til at jeg nesten holdt på å sovne ;) Jeg, fikk til og med anbefalt et boktips underveis, og den er kjøpt inn og påbegynt;)

Kan man egentlig si at det er "kjekt" å bli operert? 
I såfall, er vel dette det nærmeste jeg kommer en slik konklusjon!

Er superfornøyd, og JA, kan absolutt anbefale Thomas og teamet til å ta hånd om deg!

Hilsen pasient [navn fjernet av moderator] uten vonde åreknuter.

Legelisten 2023

Ble operert på Fana medisinske senter for å fjerne åreknuter. Ble ønsket velkommen av Thomas . En meget behagelig og imøtekommende lege . 
Meget god stemning under operasjonen. Helt tydelig at pleier og lege samarbeidet meget god sammen. Denne legen anbefales på det sterkeste.

Legelisten 2023

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk komme til med mitt åreknuteproblem hos en lege på Dr Nyheims nivå! At han er utrolig dyktig faglig er én ting. Men å møte en som viser en sånn godhet og respekt for pasientene, er ikke noe man kan ta for gitt. Tusen takk ! Det gjorde meg veldig godt. Jeg anbefaler Thomas Nyheim på det varmeste.

Legelisten 2022

Følte meg godt i ivaretatt fra første stund. Dyktig kirurg som opererte begge bena mine for varicer med svært godt resultat. Er særdeles fornøyd, så Dr.Nyheim kan absolutt anbefales ! 
Dr.Nyheim og klinikken var veldig fleksibel og imøtekommende ift.å finne opr.datoer som passet meg.

Legelisten 2022

Se alle omtalene her

åreknutebehandling.jpg
bottom of page