top of page

Kjemiske peelinger

Kjemiske peelinger ved Fana Medisinske Senter

Her på Privathospitalet tilbyr vi for tiden tre kjemiske peelinger

ZO Stimulator Peel, ZO 3-steep peel og Retinol Retinol Peel.

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden, så får peelingen trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Peelingen gir en eksfoliering av huden, hvor de øverste hudlagene flasser av og ny hud kommer til syne.

 

Peeling er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

 

 

Dette kan peeling gjøre for din hud:

 • redusere rynker

 • reduserer kviser

 • reduserer arr

 • fjerner pigmentflekker og gi en jevnere hudtone

 • gi huden glød

 • gjøre huden spenstigere og strammere

ZO Skin health Stimulator Peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker. Rett etter behandling vil du også oppleve den velkjente "gløden" i huden.

Stimulator Peel fra Dr. Zein Obagi inneholder tre forskjellige syrer (melkesyre, mandelsyre og sitrussyre) pluss sterke konsentrasjoner av andre aktive ingredienser som skånsomt behandler huden og gir tydelige forbedringer! Stimulator Peel mykgjør og forynger solskadet hud, reduserer aldersflekker, fregner og hyperpigmenteringer.

 • Stimulator Peel er derfor bra for eldre, men også for anti-aging allerede fra 20-30 års alderen.

 • Huden blir mer motstandsdyktig, og fine til moderate linjer blir borte.

 • Stimulator Peel øker produksjon av collagen, noe som gir oppstrammende effekt og mer ungdommelig hud.

 • Produksjon av sunne hudceller økes og skadede hudceller fjernes.

 • ZO Skin Health produktene jobber innenfra og aktiverer og stimulerer hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv.

 • Kan tas som enkeltbehandlinger men best resultat som kur a 5 behandlinger

ZO Medical 3 Step Stimulation Peel

3-Step peel fra ZO er en kjemisk peel basert på retinol og eksfolierende ingredienser som fornyer huden. Den passer for deg med store porer, grov hud, ujevn pigmentering i huden, fine linjer, akne og generelt livløs hud. Den gir en fantastisk glød og passer til alle hudtyper og hudfarger.

3-Step Peel er en sterk peel og den krever forbehandling med produkter fra ZO Skin Health i minimum 6 uker.

Retinol Peel fra NeoStrata virker i overflaten der den eksfolierer og forbedrer hudens spenst, struktur og hudtone. Passer for stort sett alle hudtyper (utenom de veldig sensitive), og for alle hudtoner, også mørk hud. Kan med fordel brukes på uren/akne utsatt hud.

Peelingen påføres på klinikken, og kunden forlater klinikken med peelingen på huden. Kunden vil ikke merke noe særlig til peelingen ved påføring. Etter ca. 3–8 timer fjerner kunden peelingen selv ved å vaske den av. Synlig flassing oppstår normalt ca 2 til 4 dager etter påføring, og dette kan vare i om lag en uke. Graden av flassing vil variere fra person til person

Alle ZO produkter finner du nå i vår webshop. Klikk på banneret under og finn dine favorittprodukter.

ZO produkter i vår nettbutikk
bottom of page