top of page

Hudoppstramming med Endymed

Endymed_pure.jpg

Hudoppstramming med Endymed

 

 

Som første klinikk i Bergen kan vi nå tilby dere hudoppstramming med Endymed.

Med EndyMed kan vi tilby effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og hals. Med hjelp av EndyMeds 3DEEP radiofrekvensteknologi kan vi også utføre fraksjonerte behandlinger for bedring av hudtekstur, rynker, aknearr, strekkmerker og slapp hud.

EndyMeds innovative 3DEEP teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi dypt i huden og stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Behandling med EndyMed er egnet for alle hudtyper og etnisiteter. EndyMeds unike 3DEEP® teknologi er CE-merket og godkjent av Food and Drug Administration (FDA). 

 

Behandling av rynker og oppstramming i ansikt og på hals

EndyMeds unike 3DEEP® teknologi er en effektiv behandlingform for ansikt og hals. Behandlingen reduserer linjer og rynker, samtidig som den strammer opp slapp hud. EndMed er spesielt godt egnet for områder som ellers kan være vanskelig å behandle, for eksempel huden rundt øynene og munnen.

EndyMed bruker flere generatorer samtidig for å sende konsentrert radiofrekvens (RF) energi dypt inn i huden. Dette stimulerer hudens produksjon av nytt og sterkt kollagen og elastin, som gir en glattere og strammere hud.

Vi tilbyr følgende oppstrammende behandlinger i ansikt og på hals: 

  • Oppstramming av huden rundt øynene

  • Oppstramming av huden i ansikt og på hals

  • Reduksjon av linjer og rynker

  • Reduksjon av linjer på overleppe og rundt munn

  • Oppstramming av kjevelinje/hakeparti

EndyMed leverer radiofrekvens-energi til lærhuden uten å virke inn på overhuden. Det er derfor ingen risiko for hudskader, og behovet for kjøling er eliminert.  NB! Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Våre EndyMed behandlinger:

  • FSR og Intensif kan brukes på generell hudforbedring på ansikt, hals , bryst og strekkmerker, acnearr eller andre arr.

  • Small kan brukes på: Kinn, hals, bryst og under hake for tightening effekt.

  • iFine kan brukes omkring øynene og på overleppen for hudforbedring.

FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer med kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere jevnere hud med en fin glød. Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter noen dager eller inntil en uke etter behandling. Gjentagende behandling etter fire – seks uker.

Intensif – Microneedling med radiofrekvens

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. I tillegg gir Intensif gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca. fire ukers mellomrom.

Small & iFine

Denne behandlingsformen hører også sammen med ENDYMED. Det som skiller denne behandlingen fra de to andre, er at her er huden like hel, selv etter behandlingen er utført. Det brukes en maskin som kan minne om en ultralyd, den sender varme ned i huden via radiofrekvens for og stimulerer kollagen. Dette fører til at huden blir fastere.

Denne behandlingen gir en umiddelbar effekt, en synlig oppstramning av huden. Behandlingen gir ingen nedetid og tar ca 20 min. Man kan få en liten hevelse- men denne går fort tilbake. Behandlingen er derfor perfekt om man skal være ekstra fin en kveld. For å få både en lengre holdbarhet og bedre effekt anbefales helst 6 behandlinger.

 

 

 

Magasinet Elle har testet Endymed. Les hva de skriver her.

Elle.png

Etter to behandlinger over en 9 ukers periode, så ser jeg at huden min er strammere og at kinnbeina mine har fått et lite løft. Jeg har også mindre poser under øynene -et av fokus områdene vi jobbet med. Huden min har en utrolig fin glød, er jevn og ser sunn ut! Virkelig en behandling som er perfekt å ta nå på høsten, for å pleie huden etter sommeren, gi den en boost, fjerne pigmentflekker, stramme den opp og få massevis av glød!

bottom of page