top of page
Velkommen til behandling ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter

Velkommen til Privathospitalet

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renome spesielt innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep.

I tillegg tilbyr vi moderne laserbehandlinger for kar, pigmentflekker og tatoverings- og hårfjerning. Vi har også kardiologisk utredning inklusiv idrettskardiologi.

I menyen under kan du velge din ønskede behandling.

Velg din behandling:

Brystoperasjoner

Bryst

Brystforstørring, brystreduksjon. Bytte eller fjerne protese. Alle plastikkirurgiske inngrep relatert til bryst finner du her.

Våre ansiktsbehandlinger

Ansikt

Ansiktskirurgi favner alt fra små korreksjoner til større endringer som operasjon av øyelokk, neseplastikk og ansiktsløft

Injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, ingen komplikasjoner og med svært kort rekonvalesenstid.

Hudbehandling

Hud

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.

Plastisk kirurgi

Kropp

Er du utilpass med fasong eller bestemte områder av kroppen? Vårt team med erfarne kirurger kan hjelpe.

Øre nese hals behandling

Øre nese hals privat

Privathospitalet har 3 øre nese hals leger som vurderer alle henvisninger og setter opp til utredning og / eller operasjon. Vi har kort ventetid

Åreknute behandling

Åreknuter

Åreknuter går vanligvis ikke over av seg selv, men det finnes behandlinger som kan hjelpe.

Ortopedisk behandling

Ortopedi

Ortopedi er en del av kirurgien som beskjeftiger seg med medfødte misdannelser, deformiteter, sykdommer og skader i bevegelsesapparatet.

Gynekologi

Gynekologi

Vår gynekolog kan bidra med gode og trygge behandlinger, og tilbyr behandlinger rettet mot både medisinske og kosmetiske problemstillinger.

Mannehelse

Vår dyktige urolog Per Odland kan hjelpe deg med på klippe strengen eller trang forhud.

bottom of page