Velkommen til Privathospitalet

Gjennom mange år har vi opparbeidet et solid renome spesielt innen kosmetisk plastikkirurgi og ansees å være blant de ledende innen plastikkirurgi på Vestlandet. Vi utfører alle former for kosmetisk og plastisk kirurgiske inngrep.

Vi har et bredt tilbud og tilbyr også kardiologisk utredning inklusiv idrettskardiologi og ultralyddiagnostisk helsescreening av røntgenlege.

I tillegg tilbyr vi moderne laserbehandlinger for kar, pigmentflekker og tatoveringsfjerning. I menyen under kan du velge din ønskede behandling.

Velg din behandling:

Brystoperasjon.jpg
Bryst

Brystforstørring, brystreduksjon. Bytte eller fjerne protese. Alle plastikkirurgiske inngrep relatert til bryst finner du her.

Ansiktsbehandling.jpg
Ansikt

Ansiktskirurgi favner alt fra små korreksjoner til større endringer som operasjon av øyelokk, neseplastikk og ansiktsløft

Injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, ingen komplikasjoner og med svært kort rekonvalesenstid.

MicroneedlingDermapen.jpg
Hud

Vi tilbyr medisinsk hudpleie behandling og produkter som er langt mer effektive enn det som tilbys i ordinære hudpleiesalonger.

OperasjonPrivathospitalet.jpg
Kropp

Er du utilpass med fasong eller bestemte områder av kroppen? Vårt team med erfarne kirurger kan hjelpe.

Øre-nese-hals.jpg
Øre nese hals privat

Privathospitalet har 3 øre nese hals leger som vurderer alle henvisninger og setter opp til utredning og / eller operasjon. Vi har kort ventetid

åreknutebehandling.jpg
Åreknuter

Åreknuter går vanligvis ikke over av seg selv, men det finnes behandlinger som kan hjelpe.

Ortopedi_Privathospitalet.jpg
Ortopedi

Ortopedi er en del av kirurgien som beskjeftiger seg med medfødte misdannelser, deformiteter, sykdommer og skader i bevegelsesapparatet.

Åpningstider er 08.00 til 16.00

Vår telefontid er 08.00 til 15.30

Seksjonen kan ha avvikende åpningstider

Utvidet åpningstid ring 55922222, tastevalg 9.

Lyst å vite mer om livet på Privathospitalet, følg oss i sosiale medier:

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon