top of page

Omtaler

Dr. Bjørn Rosenberg

Dr Bjørn Rosenberg er spesialist i plastikkirurgi og har i 10 år vært overlege ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Han er svært godt renommert som kosmetisk kirurg og har over mange år vært leder av Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) og vært medlem av Spesialitetstkomiteen i plastikkirurgi.

Dr Rosenberg var ferdig utdannet lege fra Universitetet i Bergen i 2000 og han har vært spesialist i plastikkirurgi siden 2007. Han er bosatt i Bergen, og har tidligere arbeidet som overlege ved plastikkirurgisk avdeling ved Ullevål Universitetssykehus og Haukeland Universitetssykehus. Dr Rosenberg var i en lengre periode sjef for Brannskadeavsnittet ved Haukeland Universitetssykehus.

Dr. Rosenberg har en særlig interesse for estetikk og funksjonelle plager og hans filosofi er å søke etter det naturlige og "uopererte" resultatet. Han er også svært erfaren når det gjelder nese / ansikts kirurgi, Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Nordisk Plastikkirurgisk forening.

prisliste plastikkirurgi Privathospitalet.jpg

Jeg er svært fornøyd med dr. Rosenberg. Tok stor bukplastikk og resultatet har vært kjempe bra. Han var lett å snakke med, betryggende, kunnskapsrik og jeg vil sterkt anbefale han. Følte meg godt ivaretatt og fikk et supert resultat! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Legelisten 2023

Etter mye vektnedgang har jeg en del løshud og fikk innvilget på fritt sykehusvalg buk(omvendt T-snitt) brystløft og seteløft. Det startet med time på Fana i november 2022 og operasjon 6.desember 2022. Jeg ble operert sv Dr Rosenberg og min bukplastikk er fantastisk! Arrene er utrolig fine og fantastisk myke og så små til å ha vært en slik omfattende operasjon. Jeg er så fornøyd med min nye mage at jeg har ikke ord! Jeg har bare positive ting å si om hele prosessen fra start til nå og enda er jeg bare 5 uler postop. Du får varme mottak, hjelp og enorm omsorg fra alle på Fana Medisinske i Bergen og jeg er utrolig glad for at jeg fikk komme dit og at jeg får gjort mine inngrep der. Det er betryggende og jeg vet at resultatet kan bare bli bra. Er så fornøyd. Takk så langt.

Legelisten 2023

Jeg har vært klient hos Privathospitalet - Fana Medisinske til og fra i mange år og har alltid blitt behandlet på en hyggelig og profesjonell måte. Dr. Rosenberg opplever jeg som en etisk og dyktig lege og det samme for sykepleier og estetiker Elin Bratseth. Alltid god oppfølging etter en prosedyre - de holder det de lover og litt til.
Takk til dere👍🏻

Google ratings 2022.

eg har hatt en full plastikkirurg hos dr.bjørn og er fornøyd med resultatet, han er dyktig lege anbefales.

Legelisten 2023

Bjørn Rosenberg operasjon

Jeg fikk gjennomført et kombinasjonsinngrep; septorhinoplasty, med korreksjon av neseskillevegg, samt ytre form på nesen. Dr. Rosenberg gjorde en fantastisk jobb, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Resultatet ble nøyaktig som forespeilet - om ikke bedre. En utmerket gjennomføring av en meget dyktig kirurg. Vil på det varmeste anbefale Dr. Rosenberg for neseplastikk.

Legelisten 2023

For meg var det viktigste å vite at jeg gikk til en dyktig kirurg. Jeg gjennomgikk en neseoperasjon, og han var svært dyktig. Gav meg akkurat det jeg ønsket.

Legelisten 2023

Bjørn Rosenberg har operert meg ved to anledninger og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Vil anbefale ham og Fana medisinske på det sterkeste.

Legelisten 2023

Etter å ha plagdes i mange år med smerter ved trening, fremoverbøying og bare det å ha på seg bukse, ble jeg anbefalt dr. Rosenberg og motet meg opp til å operere. Etter fødsel med et stort barn, hadde magemusklene delt seg, og trening hjalp ikke for å få dem på plass. Hadde mye smerter innvendig og hud lå stadig og gnisset. Etter at dr Rosenberg sydde magemusklene på plass og fjernet mye hud har jeg fått selvtilliten tilbake, og smertene har opphørt fullstendig. Nå er det ikke vondt å ha på seg bukse, trene eller bøye seg fremover! Arrene er omtrent ikke synlige og til og med gynekologen min lurte på hvem som hadde gjort en så fin jobb! Er utrolig fornøyd!

Legelisten 2023

Bjørn Rosenberg operasjon
legelisten omtaler

Legelisten 2023

Veldig fornøyd med resultatet og god oppfølging etterpå Fikk god informasjon på forhånd og han tok seg tid til å lytte på meg.

google logo omtale

Google ratings

Utrolig flott, moderne klinikk med høyst kompetente,dyktige og svært hyggelige leger og kosmetiske sykepleiere. Vil spesielt gi ros til Dr. Bjørn Rosenberg og Elin Bratseth, begge så detaljerte og flinke!Jeg er utrolig fornøyd med resultatene de vedvarer å gi meg. Du blir tatt godt vare på

legelisten omtaler

Legelisten 2023

Ble operert med veldig godt resultat. Flink og dyktig kirurg som lytter til hva pasienten ønsker. Anbefales!

bottom of page