top of page

Glow up

Glowup på Fana Medisinske Senter

Glow Up er en avslappende ansiktsbehandling som innebærer en kombinasjon av kjemisk peel, LED-lys og ansiktsmaske. Behandlingen skreddersys den enkelte. Passer for alle hudtyper og tilstander, også gravide og ammende.

Vi har nå 30 % rabatt på Glow Up behandling.

Kun kr 1090,-  (ord.pris 1490)

ZO stimulator Peel

Kjemisk peel for hudfornyelse

Det første steget i Glow Up prosessen din  er en tilpasset kjemisk peel. Her på Privathospitalet bruker vi kjemisk peeling fra anerkjente ZO Skin Health.

Den kjemiske peelingen vil fjerne døde hudceller, balansere talgproduksjonen, jevne ut hudtonen og gi deg en umiddelbar glød.

LED-lysterapi

Etter at peelingen er utført, blir huden eksponert for LED-lys. LED-lysterapi retter gunstige bølgelengder inn i de dypeste lagene av huden. Lyset fungerer som en energikilde for cellene og bidrar til å stimulere hudens metabolske prosesser. LED-lysterapi kan bidra til å forbedre hudens helse ved å gi næring og energi til hudcellene. Dette bidrar til å fornye og forbedre hudens utseende og tekstur.

Ledlys terapi
ansiktsmaske glowup

Ansiktsmaske

Glow up behandlingen avsluttes med en luksuriøs og fuktighetsgivende ansiktsmaske. Ansiktsmasken tilfører huden viktige næringsstoffer og fuktighet, og gir deg den etterlengtede gløden alle elsker. Umiddelbart etter en behandling vil du oppleve at huden føles mer hydrert og vital.

Alle ZO produkter finner du nå i vår webshop. Klikk på banneret under og finn dine favorittprodukter.

ZO produkter 2022.jpg
bottom of page