top of page

Trygghet og skjønnhet i samspill


Injeksjoner

I vår evigvarende søken etter ungdommelig glød og skjønnhet, har injeksjonsbehandlinger blitt et populært valg for de som ønsker å fornye og forbedre sitt utseende. Hos Fana Medisinske Senter, er vi stolte over å tilby et omfattende injeksjonstilbud, ledet av kosmetisk sykepleier Elin Bratseth og Dr.Bjørn Rosenberg. Vi fokuserer spesielt på behandlinger som Botox, Restylane og Teosyal fillere, HarmonyCa, og Mesotox, og vi legger stor vekt på pasientens trygghet ved å ha vår egen lege, Dr. Bjørn Rosenberg, tilgjengelig på huset.

Våre Injeksjonsbehandlinger

Vår portefølje av injeksjonsbehandlinger omfatter en rekke populære og effektive prosedyrer som er designet for å adressere forskjellige estetiske bekymringer.


Mesotox Behandling: En revolusjonerende tilnærming som kombinerer mesoterapi med Botox-injeksjoner for å forbedre hudens tekstur, tone og fasthet. Denne behandlingen er ideell for de som ønsker å oppnå en glattere, jevnere hud uten behov for omfattende kirurgi.


BTX: En av de mest etterspurte behandlingene for å redusere synligheten av fine linjer og rynker, spesielt i områder som pannen, mellom øyenbrynene og rundt øynene. Våre erfarne sykepleiere administrerer Btx-injeksjoner med presisjon for å oppnå jevne og naturlige resultater.


Restylane og Teosyal Fillere: Disse hyaluronsyre-baserte fillere er ideelle for å gjenopprette tap av volum, fylle ut dype linjer og folder, og forbedre ansiktskonturene. Våre sykepleiere er eksperter på å bruke disse fillene for å skape et ungdommelig og naturlig utseende.


HarmonyCa: En unik injeksjonsbehandling som kombinerer kalsiumhydroksylapatitt (CaHA) med hyaluronsyre for å forbedre hudens elastisitet, stramhet og kontur. Dette gir en naturlig foryngelseseffekt og kan bidra til å bekjempe tegn på aldring over tid.Pasienttrygghet med Dr. Bjørn Rosenberg

Vi forstår viktigheten av pasientens trygghet og tillit når det gjelder estetiske behandlinger. Derfor har vi gleden av å ha Dr. Bjørn Rosenberg, en erfaren og anerkjent lege innen estetisk medisin, tilgjengelig på huset. Dr. Rosenberg er dedikert til å sikre at hver pasient får den beste omsorgen og behandlingen mulig. Han samarbeider tett med våre kosmetiske sykepleiere for å sikre at hver injeksjonsbehandling utføres med høy kvalitet og nøyaktighet.

Dr. Rosenberg er tilgjengelig for konsultasjoner før behandling, der han vil vurdere dine mål og forventninger, og utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer dine behov. Han er også tilgjengelig for oppfølgende avtaler og eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha etter behandlingen. Med hans ekspertise og veiledning kan du være trygg på at du er i de beste hender.


Velkommen til Paradis

På Fana Medisinske Senter, er vi forpliktet til å tilby våre pasienter en trygg, komfortabel og effektiv opplevelse når det gjelder injeksjonsbehandlinger. Vårt erfarne team bestående av Elin Bratseth, kosmetisk sykepleier, sammen med vår spesialist i plastisk kirurgi, Dr. Bjørn Rosenberg, står klare til å hjelpe deg med å oppnå dine skjønnhetsmål på en trygg og effektiv måte.

Enten du ønsker å redusere rynker, gjenopprette volum eller forbedre hudens tekstur, kan vårt injeksjonstilbud skreddersys for å møte dine individuelle behov og ønsker. Kontakt oss i dag for en konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å skinne fra innsiden og ut!


54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page