top of page

Omtaler

Dr. Nordahl

Dr. med. Stein Helge Glad Nordahl er en av 3 spesialister i Otorhinolaryngologi & hode hals kirurgi som jobber hos oss. Han har sin utdannelse fra Universitet i Oslo og var med på å etablere vårt sykehus.

Dr. Nordahl er svært godt renommert innen sitt fagfelt og har i en årrekke vært overlege ved Haukeland universitetssykehus der han har ledet nese / bihule kirurgisk seksjon. Han har i flere år også sittet i styret og har også ledet Norsk Forening for Otorhinolaryngologi og Hode Hals kirurgi. Han har siden 2016 hatt et professorat ved Universitet i Bergen og han har i en årrekke vært faglig leder av Nasjonal Kompetansetjeneste for vestibulære sykdommer. Han har en svært omfattende internasjonal publikasjonsliste av artikler og underviser leger i Norge og i utlandet. Han sitter i styret til Praktiserende legers forening som er en yrkesforening under Den norske legeforening.

 

Dr. Nordahl har også generell kirurgisk erfaring og han er ansvarlig for vår endoskopisk bihulekirurgi, nesekirurgi, kirurgi med ballongdilatasjoner, men utfører også en rekke andre kirurgiske og laser prosedyrer innenfor øre-nese-hals-feltet. Han er medisinsk ansvarlig overlege ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk forening for Otorhinolaryngologi & hode hals kirurgi.

Fikk laserbehandling for å fjerne/brenne vekk mandlene. Kom på et travelt tidspunkt, men hadde legetimen på tiden og ingen forsinkelser. Legene er veldig beroliggende og følte meg veldig velkommen og i vare tatt. De forklarer alt som skal skje, følte meg ikke usikker eller redd. Var nervøs før jeg kom dit, men ble helt rolig med en gang jeg møtte legen som skulle utføre behandlingen. De er veldig flinke på å lytte og tolke kroppsspråk utifra hvordan du føler det og de gjør det i pasienten sitt tempo. De ´rusher´ ingenting og er veldig flinke til å holde en samtale og motivere gjennom behandlingen. Føltes som det var over på et blunk. Anbefaler alle å gå dit!

Google 2023

Dette er et trygt sted for operasjon. Var nylig inne å opererte bihuler. Og har bare positive ting å si. Kort vente tid fra konsultasjon til operasjon. Ble tatt i mot av en fantastisk lege som beroliget meg, skøt og tok godt vare på meg før under og etter operasjonen. Vil anbefale dette stedet til alle som trenger det.

Google 2023

Skulle få vurdering for klipping av tungebånd av baby.
Nordahl betrygget oss med at han klipper kun hvis han ser det hensiktsmessig, og at barnet ikke får vondt. Videre fikk vi god info om selve klipp og etterbehandling.
Endte opp med klippe baby etter å ha gått gjennom en lang sjekkliste, og det var unnagjort på under 1 min.

Google 2022

One of the most competent doctors Ive ever came across in Norway. He was very efficient, professional, explained the procedure in a manner that one will understand. Very thorough and listens to your questions. Jeg føler meg sett og ivaretatt. Skulle gjerne ønske at han er min fastlege. :)

Legelisten 2023

ballongdilatasjon.jpg

Legen som fant det ingen andre fant!

Etter 3 måneder med utallige legebesøk og en ukes innleggelse på Haukeland, hvor ingen fant noen annet enn at «her er det noe galt, men vi vet ikke hva» så var det en enorm lettelse å komme til DR. Nordahl. Etter 20 minutter med ulike tester fant han redusert funksjon på balanseorganet på ene siden som følge av «virus på balansenerven». Dette ga svar på hvorfor jeg i lengre tid har følt at jeg konstant skal falle og at omgivelsene rundt meg gynger. 

En dyktig, grundig og forklarende lege. Er inntrykket jeg sitter igjen med. Jeg unner alle som sliter med øre-nese-hals problematikk å komme til en slik lege.

Legelisten 2023

Jeg har aldri følt meg så godt ivaretatt hos en lege før. 
Legen tar seg tid og lytter til pasienten. Dette resulterer i avdekning av problemer som er til stor hjelp for meg.

Jeg har fått hjelp med krystallsyke og nå tinitus og nedsatt hørsel.

Legelisten 2023

Jeg fikk utført et kombinasjonsinngrep, septorhinoplasty. Dr. Nordahl gjorde en fantastisk jobb, og etter langvarige plager med blant annet nesetetthet, kan jeg endelig puste som normalt igjen. En utmerket gjennomføring av en meget dyktig kirurg. Veldig god oppfølging både i forkant og etterkant av operasjonen. Vil på det varmeste anbefale Dr. Nordahl.

Legellisten 2023

Jeg gruet meg til operasjon av mandelene, men ble møtt av en dyktig og trygg lege som beroliget meg. Rask og effektiv lege som fortalte hele tiden hva han gjorde, og det gjorde meg trygg. Jeg reiste fra Arendal for å ta denne operasjonen med laser, og jeg er glad jeg slapp kirugisk inngrep. Så topp score til Fana medisinske senter og Stein Helge Glad Nordahl.

Legelisten 2023

Jeg har slitt lenge med bihulene. Det har tatt veldig lang tid hos fastlegen å få noe som hjelper. Til slutt ble jeg henvist hit! Her fikk jeg time til operasjon en uke etterpå, og det takket være Nordahl. Han viser stor kunnskap og en «letthet» i samtalene, samtidig som han er rolig og nøye når det er viktig!

Legelisten 2023

Skulle få vurdering for klipping av tungebånd av baby. 
Nordahl betrygget oss med at han klipper kun hvis han ser det hensiktsmessig, og at barnet ikke får vondt. Videre fikk vi god info om selve klipp og etterbehandling. 
Endte opp med klippe baby etter å ha gått gjennom en lang sjekkliste, og det var unnagjort på under 1 min.

Veldig fornøyde!

Legelisten 2023

Resten av alle omtalene kan du lese her

Fana Medisinske Senter 30.10.19-108.jpg
bottom of page