top of page

HarmonyCa en uslåelig kombinasjon

Oppdatert: 23. aug. 2023


HarmonyCa behandling på Privathospitalet
HarmonyCa en uslåelig kombinasjon

HarmonyCa behandling har på rekordtid blitt en av våre mest populære behandlinger.

Kanskje ikke så rart egentlig HarmonyCa kombinerer hyaluronsyre (HA) med kalciumhydroxiapatitt (CaHA) og gir en dobbeltvirkende effekt.Dagens injeksjonsbehandlinger som er basert på kun èn substans kan ikke gi deg de kombinerte fordelene med løft fra hyaluronsyre (HA) og langvarig kollegenstimulering fra kalciumhydroxiapatitt CaHA.Hva er HarmonyCa?

HarmonyCA er en kombinasjonsbehandling av både filler og biostimulering. Du får umiddelbart et synlig resultat samtidig som huden vil fortsette å forbedre seg de neste 6-12 månedene etter behandlingen. Resultatet vil vare i 1 1/2 til 2 år.


Med alderen kan du oppleve mindre volum og strukturell støtte i ansiktet. Kollagen er en viktig byggestein for å beholde stabilitet, elastisitet og struktur i kroppens vev, f.eks. i huden.

HarmonyCa inneholder to aktive ingredienser, kalsiumhydroksyapatitt (CaHA) og hyaluronsyre (HA).


HArmonyCa kan forbedre hudens arkitektur ved å gi den et umiddelbart løft ved hjelp av hyaluronsyre, samt en langvarig løfteeffekt fra ny kollagenproduksjon knyttet til kalsiumhydroksyapatit.


Hvordan virker HarmonyCa?

Partiklene i hyaluronsyren jobber dypt under huden og hjelper med å fylle den opp slik at du får en umiddelbar løfteeffekt. Dessuten støtter partiklene fra kalsiumhydroksyapatitt kroppens egen kollagenproduksjon, og nye kollagenfibre dannes. Siden gelen forsvinner sakte over tid, bygges det opp et stramt og tett nettverk av kollagen som kan overta jobben med et gradvis langvarig løft ved hjelp av kalsiumhydroksyapatitt.
Hvordan gjøres en behandling med HarmonyCa?

Før behandling med HarmonyCa vil kosmetisk sykepleier ta en vurdering av ditt individuelle behov og hvordan dette samsvarer med behandlingen (hudkonsultasjon). Våre kosmetiske sykepleier har meget lang erfaring med alle typer injeksjonsbehandlinger, og har gjennomgått et omfattende treningsprogram med HarmonyCa. Deretter utføres injeksjonene med HArmonyCa i ansiktsområdene som trenger behandling.


Gir en behandling med Harmonyca noen bivirkninger?

Før behandling med HarmonyCa vil vi informere deg om mulige risikoer og bivirkninger, herunder mulige kortvarige reaksjoner som ømhet, rødhet, hevelser og klumper.På Privathospitalet har vi strenge grenser for injeksjoner. 18-årsgrensen er absolutt og gjelder uavhengig av om pasienten selv ønsker å samtykke til slik virksomhet, eller uavhengig av om pasientens foreldre eller andre med foreldreansvar for pasienten ønsker å samtykke på vegne av pasienten.

Injeksjoner skal kun utføres av helsepersonell. Her hos oss møter du kun spesialister.

For din sikkerhet og trygghet har vi alltid leger tilgjengelig på huset ved injeksjonsbehandlinger.

104 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page