top of page
brystforstørrelse hos Fana Medisinske

Brystforstørrelse steg for steg 

Hvilken type brystprotese bruker dere?

Fana Medisinske Senter benytter bare brystproteser (silikonproteser) av høyeste kvalitet. Vi tilbyr selvsagt både runde og anatomiske (dråpeformede) brystimplantater. Sammen med deg tilpasser vår plastikkirurg protesene til dine bryst, slik at størrelse og form blir som du ønsker. 

Vi benytter proteser fra Motiva og Mentor og tilbyr operasjon med Motiva Minimal-Scar teknikk

For mange er det av betydning at arret etter operasjon er så lite som mulig. Vi kan tilby operasjon med Motiva Minimal Scar teknikk. Her bruker vi spesielle instrumenter og teknikker slik at arr-lengden kan bli 3 cm og mindre (litt avhengig av størrelsen på silikonprotesen)

 

Oppfølging etter brystforstørring

Her er informasjon om hva som skjer etter, hvor lenge du må være hjemme og hvor lenge du må vente med å trene. Les mer om tiden etter brystoperasjonen her.

Komplikasjoner

Uansett hvor dyktig plastikkirurgen er og hvor riktig operasjonen utføres, kan komplikasjoner forekomme. Her finner du informasjon om mulige komplikasjoner.

Priser på brystforstørring

Prisen for operasjonen avhenger av ditt utgangspunkt, hvilke proteser du ønsker og hvilken teknikk som velges.

Fakta om brystforstørring

Vår plastikkirurg Dr. Rosenberg har lang erfaring innen kosmetisk plastikkirurgi både i Norge og fra internasjonale klinikker. Metodene vi benytter betraktes som ”state of the art” i verdenssammenheng når det gjelder moderne brystkirurgi. Det betyr at du får et resultat som er naturlig og som varer lenge.

Hvem kan gjøre brystforstørrelse?

Alle friske, fullt utviklede voksne kvinner som ikke er allergiske for bedøvelsesmidler, kan få operert inn brystproteser (silikonpupper).

Trenger man å bytte brystprotesene?

Protesene vi benytter har livstidsgaranti og skal vare. Ettersom man blir eldre vil også brystene forandre seg, og det kan bli behov for å ta protesene ut eller bytte til en annen størrelse eller form.

Kan man amme med brystproteser?

Klinisk forskning viser at det for de aller fleste er mulig å amme uten problemer for mor eller barn også etter innleggelse av proteser. All kirurgi medfører imidlertid en risiko for endringer slik at det ikke kan gis garantier. Du kan lese mer om amming med protese her.

Hva hvis jeg ikke blir fornøyd?

For oss er det helt avgjørende at våre pasienter blir svært godt fornøyd. Vi har derfor valgt å tilby garantiordninger som er blant markedets beste.

bottom of page