Hvem kan gjøre en brystforstørring?

brystforstørring

Alle voksne kvinner som er ferdig utviklede kan få utført brystformende kirurgi.

Be om konsultasjon angående Brystforstørring

Det er viktig å tenke seg godt om før man bestemmer seg for å gjennomføre et kirurgisk inngrep. En konsultasjonstime hos vår plastikkirurg vil hjelpe deg i valget om type protese, størrelse og om protesen skal legges over eller under brystmuskel. Du får god informasjon om de faktiske forhold ut fra dine egne forutsetninger. Vi setter av rikelig tid til en samtale, minst 30 minutter, slik at du får tid til å tenke og stille spørsmål. Vår plastikkirurg vil ikke legge noe press på deg verken i den ene eller andre retning. Husk at en eventuell operasjon er ditt valg

En konsultasjon hos oss er helt uforpliktende!

De fleste kvinner har et naturlig heng i brystene som utvikler seg over tid eller kan tilkomme etter amming eller overvekt. Dersom det er for mye løs hud på brystet kan man av og til legge inn en protese for å fylle ut brystet og løfte det opp igjen. Dersom brystvevet og brystvorten henger ned over folden under brystet (ptose) må man som regel gjøre et brystløft (mastopexi) for å gi brystet et stramt utseende igjen. Dette kan også kombineres med å legge inn en protese.

Under konsultasjonstimen vil kirurgen gjøre sine vurderinger i forhold til hva han mener vil gi penest resultat.

 

Tilfeller hvor vi ikke tilbyr brystforstørring:

Pasienter under 18 år tilbys som regel ikke kosmetiske operasjoner, herunder brystforstørring. Dersom du er under 20 år er det en fordel om en av dine foresatte er informert om inngrepet. Dersom det dreier seg om et medisinsk problem kan også yngre pasienter i noen tilfeller tilbys kirurgi.

Amming må være avsluttet minst 4 måneder før en operasjon.

Kvinner med påvist arvelig disposisjon for å utvikle brystkreft anbefales ikke brystforstørrelse. 

Vi opererer ikke pasienter som er i psykisk ubalanse, er aktivt rusmisbrukere eller som har en alvorlig spiseforstyrrelse. 

Mer informasjon om brystforstørring her.