top of page

Våre erfaringer med HArmonyCa

Oppdatert: 29. aug. 2023

Tidligere i år begynte vi her ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter å tilby våre pasienter den innovative og nye behandlingen HarmonyCa.

Her forteller Elin Bratseth, vår kosmetiske sykepleier, litt om våre HArmonyCa erfaringer så langt.HArmonyca erfaringer
HArmonyca erfaringer


Hva er HArmonyCa

Den første injiserbare hybrid filler, som både gir et umiddelbart løft og stimulerer kollagenproduksjonen i huden over tid.

HArmonyCa® består av HA (Hyalrusonsyre) og CaHa (Calcium Hydroxypatite).

HA Hyaluronsyre: Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og bidrar til fylde og fasthet. Hyaluronsyre fillere har vært på markedet i over 18 år og har vært brukt som en strukturell komponent som forbedrer vevet i ansiktet.

CaHa (Calcium Hydroxypatite): Et naturlig mineral som utgjør hovedkomponenter av menneskets beinstruktur. Den er fullstendig biologisk og trygg og tolereres godt av kroppen. Den virker gjennom å gi støtte til det fibrøse og vaskulære vevet. Den stimulerer også kroppens egen kollagen produksjon.


HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

CaHa jobber dypt i huden ved å gi gode vekstforhold til fibroblast cellerne som danner kollagen og elastin, noe som gir en glattere, mer elastisk og mindre slapp hud. HA virker umiddelbart oppstrammende. CaHa virker over tid og gir en strammere, glattere hud med mindre fine linjer og porer.


HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

HArmonyCa® injiseres i den laterale, bakre del av ansiktet, ned mot kjevelinjen og opp mot kinnbeinet. Produktet inneholder bedøvelse og oppleves ikke som særlig smertefull.


HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE?


Etter behandlingen, får man et umiddelbart, subtiltløft, deretter vil man i løpet av de neste 6-12 månedene oppleve en økende effekt hvor hudkvaliteten bedres, en glattere hud med mindre fine eller dynamiske linjer på sidene av ansiktet. Man kan forvente en varighet på ca 18 mnd.


Våre HarmonyCa erfaringer

Elin Bratseth
Elin Bratseth

Elin Bratseth er kosmetisk sykepleier ved Privathospitalet. Hun har gjennom mange år sett bransjen utvikle stadig bedre produktlinjer som leverer på pasientenes økte resultatforventninger.


Som en en av få aktører i Bergen som utfører HArmonyCa behandling har vi opplevd stor interesse for dette produktet. HArmonyCa skal gi et resultat over tid, uten å bygge særlig volum i ansiktet slik som tradisjonelle fillere gjør.

Vi ser at motebildet innen medisinske kosmetiske behandlinger endrer seg mot et mer naturlig ungt resultat. Man ønsker ikke lengre å endre karaktertrekk. Pasientene ønsker ikke være lik alle andre eller å se overbehandlet ut.

HArmonyCa er derfor en utmerket behandling som får huden til å bli strammere på uten å bygge et "hovent" ansikt.

Nå 6 mnd etter start ser vi strammere hud, mer glød og et løftet uttrykk hos pasientene våre. Produktet leverer absolutt det det lover ved korrekt plassering i huden.

562 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page