top of page
Brystforstørrelse ved Fana Medisinske Senter

SILIKONBRYST/SILIKONPROTESER/BRYSTPROTESER

Å la seg operere er et stort skritt å ta. Det er viktig at resultatet blir så bra som mulig og at det ikke blir komplikasjoner. Privathospitalet Fana Medisinske Senter har lang erfaring med estetisk kirurgi og bruker kun de protesene som har vist de beste resultatene i medisinske studier.

Din reise begynner med en forundersøkelse

Plastikkirurg Bjørn Rosenberg vil under konsultasjonen vise deg bilder av ulike former for silikonimplantater og du vil få prøve på den aktuelle brystprotesen. Vi er opptatt av at du som pasient bestemmer form og størrelse på protesen, men Dr. Rosenberg vil gi deg gode råd underveis og vil komme med sine medisinske vurderinger.

 

Sammen vil dere finne rett brystprotese for deg. Vi vet av erfaring at våre pasienter blir mest fornøyd med resultatet dersom de er med og bestemme form og størrelse på protesen selv!

Du får god informasjon om de faktiske forhold ut fra dine egne forutsetninger. Vi setter av rikelig tid til en samtale, minst 30 minutter, slik at du får tid til å tenke og stille spørsmål. Vår plastikkirurg vil ikke legge noe press på deg verken i den ene eller andre retning. Husk at en eventuell operasjon er ditt valg

En konsultasjon hos oss er helt uforpliktende!

De fleste kvinner har et naturlig heng i brystene som utvikler seg over tid eller kan tilkomme etter amming eller overvekt. Dersom det er for mye løs hud på brystet kan man av og til legge inn en protese for å fylle ut brystet og løfte det opp igjen. Dersom brystvevet og brystvorten henger ned over folden under brystet (ptose) må man som regel gjøre et brystløft (mastopexi) for å gi brystet et stramt utseende igjen. Dette kan også kombineres med å legge inn en protese.

Under konsultasjonstimen vil kirurgen gjøre sine vurderinger i forhold til hva han mener vil gi penest resultat.

Ønsker du informasjon om brystforstørring ved bruk av prostese og fett kaller vi gjerne dette for en hybrid brystforstørrelse.

Ved hybrid brystforstørrelse kombineres innleggelse av brystproteser med fett-transplantasjon

TIlfeller hvor vi ikke tilbyr brystforstørring

Pasienter under 18 år tilbys som regel ikke kosmetiske operasjoner, herunder brystforstørring. Dersom du er under 20 år er det en fordel om en av dine foresatte er informert om inngrepet. Dersom det dreier seg om et medisinsk problem kan også yngre pasienter i noen tilfeller tilbys kirurgi.

Amming må være avsluttet minst 4 måneder før en operasjon.

Kvinner med påvist arvelig disposisjon for å utvikle brystkreft anbefales ikke brystforstørrelse. 

Vi opererer ikke pasienter som er i psykisk ubalanse, er aktivt rusmisbrukere eller som har en alvorlig spiseforstyrrelse.

Brystforstørring steg for steg

Vi vet at mange har spørsmål rundt brystproteser. I denne lenken vil du finne svar på mye av det våre pasienter spør oss om.

 

Dersom du har kommet litt videre i prosessen vil du under kunne finne mer informasjon om hvordan du forbereder deg før brystoperasjonen og hva som skjer før, under og etter operasjonen.

Før operasjon

Vi vet at alle er spente og nervøse før en operasjon. Her kan du lese litt hva som er viktig å vite før den store dagen. 

Operasjonsdagen

Mange vil sikkert føle på en liten spenning. Hos Privathospitalet gjør vi vårt ytterste for at du skal føle deg trygg.

Etter operasjon

Hvordan steller jeg meg? Kan jeg trene? Spørsmålene er mange.  Her kan du lese mer om hva som skjer etter operasjon

Kontroll

Et implantat er ment for å vare. Det kan allikevel oppstå forandringer som bør følges opp i etterkant.

Silikonbryst ved Fana Medisinske Senter
Forespør time til forundersøkelse

Takk for innsendingen din!

bottom of page