top of page

Forbedre din i livskvalitet med brystreduksjon

Oppdatert: 20. feb.Brystreduksjon med Dr. Bjørn Rosenberg


Brystreduksjon er en kirurgisk prosedyre som har som mål å redusere størrelsen på brystene, der dette er behovsavklart, og forbedre proporsjonene til kroppen. For mange kvinner kan store bryster føre til fysiske og emosjonelle belastninger, inkludert rygg- og nakkesmerter, hudirritasjon, redusert bevegelighet og en følelse av selvtillit. Derfor kan brystreduksjon være en livsendrende løsning for dem som opplever disse utfordringene.


Fana Medisinske Senter og Dr. Rosenberg

Fana Medisinske Senter, ledet av den anerkjente plastikkirurgen Dr. Rosenberg, er et senter som tilbyr omfattende og skreddersydd behandling innen kosmetisk kirurgi, inkludert brystreduksjon. Med sitt fokus på pasientens behov og velvære, har Fana Medisinske Senter etablert seg som en pålitelig destinasjon for de som søker sikre og effektive kirurgiske løsninger.


Fordeler med brystreduksjon

Brystreduksjon kan være gunstig av flere årsaker. Først og fremst kan det redusere eller eliminere fysiske plager som rygg- og nakkesmerter samt hudirritasjon forårsaket av stramme bh-stropper eller gnissing under brystene. Dette kan forbedre pasientens generelle bevegelighet og komfort i hverdagen. I tillegg kan brystreduksjon også bidra til å øke pasientens selvtillit og selvbilde ved å gi dem muligheten til å føle seg mer komfortable og fornøyde med sin egen kropp.


Prosess og tilnærming

Ved Fana Medisinske Senter begynner prosessen med en grundig konsultasjon med Dr. Rosenberg. Under denne konsultasjonen vil pasienten ha muligheten til å diskutere sine mål og forventninger, samt å få en grundig gjennomgang av prosedyren og hva den innebærer. Dr. Rosenberg vil også kunne gi sin profesjonelle vurdering og anbefalinger basert på pasientens individuelle behov og anatomiske forhold.

Etter konsultasjonen vil prosedyren utføres på en sikker og kontrollert måte ved Fana Medisinske Senter, med fokus på pasientens komfort og velvære gjennom hele prosessen. Etter operasjonen vil pasienten få nøye oppfølging og omsorg for å sikre en rask og problemfri utvinning.


Konklusjon

Brystreduksjon kan være en livsendrende prosedyre for kvinner som opplever fysiske og emosjonelle belastninger på grunn av store bryster. Med Fana Medisinske Senter og Dr. Rosenberg kan pasienter være trygge på å motta omfattende og skreddersydd behandling som tar hensyn til deres individuelle behov og ønsker. Gjennom en grundig konsultasjon, profesjonell tilnærming og omsorgsfull oppfølging, kan pasienter oppnå en forbedret livskvalitet og økt selvtillit med brystreduksjon ved Fana Medisinske Senter.Legg merke til at det anbefales at alle pasienter som vurderer kirurgi både på medsinsk og kosmetisk grunnlag, konsulterer med en kvalifisert medisinsk fagperson for å diskutere sine spesifikke behov og risikoer før de tar en beslutning om å gå videre med prosedyren.Bjørn Rosenberg spesialist i plastikkirurgi

Dr Bjørn E. Rosenberg er offentlig godkjent spesialist i plastikkirurgi og har i over ti år vært overlege ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Han har lang erfaring og er svært renommert innen kosmetisk kirurgi. Bjørn har over mange år vært leder av Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP – www.nfep.no) og har over flere perioder vært medlem av Spesialitetstkomiteen i plastikkirurgi. Dr Rosenberg var ferdig utdannet lege fra Universitetet i Bergen i 2000 og han har vært spesialist i plastikkirurgi siden 2007. Han er bosatt i Bergen, og har tidligere arbeidet som overlege ved plastikkirurgisk avdeling ved Ullevål Universitetssykehus og Haukeland Universitetssykehus. Dr Rosenberg var i en lengre periode sjef for Brannskadeavsnittet ved Haukeland Universitetssykehus.

Dr. Rosenberg har en særlig interesse for estetikk og funksjonelle plager og hans filosofi er å søke etter det naturlige og "uopererte" resultatet. Bjørn er kjent for bred faglig kunnskap og en utmerket estetisk sans. Han utfører årlig over fire hundre inngrep og har et særlig godt renommé innen buk- og brystkirurgi. Han er også svært erfaren når det gjelder nese- / ansikts kirurgi og operasjoner av øyelokk. Bjørn er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Nordisk Plastikkirurgisk forening.

788 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page