top of page

INJEKSJONSBEHANDLINGER

mesoterapi.jpg

Injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, ingen komplikasjoner og med svært kort rekonvalesenstid. Vi tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er alltid naturlige og varige resultat. Hos Privathospitalet vil behandlingen alltid bli gitt av sykepleiere eller plastikkirurger med bred erfaring og kompetanse. Det er alltid lege på huset når en injeksjonsbehandling utføres.

Teosyal

Teosyal er en hyaluronsyrefiller (HA-filler) med svært lang varighet (betydelig lenger enn andre kjente konkurrenter). Teosyal gir myke konturer, er behagelig å sette inn og har svært få komplikasjoner.

Til Toxin injeksjoner benyttes velutprøvde produkter  til å behandle rynker og linjer som skyldes underliggende muskulatur. Toxin injeksjon kan også brukes til behandling av overdreven svette i armhuler, håndflater eller fotsåler.

 

 

Radiesse 

Radiesse (kalsiumhydroksylapatitt) er en filler for volum. Du får umiddelbar effekt og langvarig virkning. Dette er et av de produktene  som gir raskest resultater. En kort behandling gir fantastiske resultater. 

Moderne injeksjonsbehandlinger er et avansert og effektivt supplement til ditt daglige skjønnhets program. Vi tilbyr behandlinger både for kvinner og menn! Vanlige områder å behandle er panne, sinterynke, smilerynke, lepper, kinn, under øyne, hender etc etc! Spør oss om hva som er mulig. Som spesialist i kosmetisk kirurgi har dr Bjørn E. Rosenberg lang og omfattende erfaring med ulike injeksjonsprodukter. Han er en av to utdannede Radiesse expert i Norge og kan gi deg en analyse av ditt ansikt slik at du får et naturlig og godt resultat. Av og til kan en operasjon med fett-transplantasjon være det riktige valget. Dette gir et varig resultat.

På en konsultasjon vil våre sykepleiere eller plastikkirurger finne ut sammen med deg hva som er den beste behandlingen for ditt problemområde. Du vil få informasjon om pris, evt. bivirkninger og forventet resultat. Vårt mål er alltid et naturlig og varig resultat. I enkelte tilfeller anbefaler vi en kombinasjonsbehandling. Kombinasjonsbehandling vil si at vi f.eks.setter Botox i sinnarynken for å behandle underliggende muskulatur, og deretter fyller opp rynken med Teosyal. Mulighetene er mange!

Gjør det vondt?

Frykt for smerter er ofte et hinder før man bestemmer seg for å prøve injeksjoner. De fleste som kommer til oss tror det vil gjøre vondt, men går herfra overrasket. Du vil kjenne et nålestikk, men etter det vil du ikke kjenne så mye. Dette skyldes at mesteparten av våre produkter inneholder lokalbedøvelsen, lidocaine. Dette gir optimal komfort gjennom behandlingen

Forespør time til injeksjoner

Takk for innsendingen din!

bottom of page