top of page

INJEKSJONSBEHANDLINGER

filler med Elin Bratseth

Injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, ingen komplikasjoner og med svært kort rekonvalesenstid. Vi tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Vårt mål er alltid naturlige og varige resultat. Hos Privathospitalet vil behandlingen alltid bli gitt av sykepleiere eller plastikkirurger med bred erfaring og kompetanse. Det er alltid lege på huset når en injeksjonsbehandling utføres.

Her på Privathospitalet tilbyr vi filler behandling med flere merkevarer. Vanligvis velger vi det som passer best til din hud, men dersom du har spesifikke ønsker kan du velge mellom Teosyal, Radiesse, Sculptra eller Restylane. Vi tilbyr også effektiv rynkebehandling (denne type behandling er ikke lovlig omtalt i Norge iht Staten Legemiddelsverk).

Teosyal

Teosyal er en hyaluronsyrefiller (HA-filler) med svært lang varighet (betydelig lenger enn andre kjente konkurrenter). Teosyal gir myke konturer, er behagelig å sette inn og har svært få komplikasjoner.

Til Toxin injeksjoner benyttes velutprøvde produkter  til å behandle rynker og linjer som skyldes underliggende muskulatur. Toxin injeksjon kan også brukes til behandling av overdreven svette i armhuler, håndflater eller fotsåler.

 

 

Radiesse 

Radiesse (kalsiumhydroksylapatitt) er en filler for volum. Du får umiddelbar effekt og langvarig virkning. Dette er et av de produktene  som gir raskest resultater. En kort behandling gir fantastiske resultater. 

Moderne injeksjonsbehandlinger er et avansert og effektivt supplement til ditt daglige skjønnhets program. Vi tilbyr behandlinger både for kvinner og menn! Vanlige områder å behandle er panne, sinterynke, smilerynke, lepper, kinn, under øyne, hender etc etc! Spør oss om hva som er mulig. Som spesialist i kosmetisk kirurgi har dr Bjørn E. Rosenberg lang og omfattende erfaring med ulike injeksjonsprodukter. Han er en av to utdannede Radiesse expert i Norge og kan gi deg en analyse av ditt ansikt slik at du får et naturlig og godt resultat. Av og til kan en operasjon med fett-transplantasjon være det riktige valget. Dette gir et varig resultat.

Restylane

Restylane reduserer rynker, framhever ansiktskonturen, skaper fyldigere og fuktigere lepper, øker fuktigheten i huden og reduserer arr.

Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Det er den eneste filleren på markedet som kun har 1 % modifisering, noe som betyr at innholdet i Restylane kun er 1 % forskjellig fra hyaluronsyren som finnes naturlig i huden.

Restylane har godt dokumenterte resultater etter en rekke vitenskapelige studier. Det er den første og originale filleren som kom på markedet for 20 år siden, og en av få fillere i Norge som er FDA- godkjent, det vil si godkjent av det amerikanske legemiddeltilsynet.

På en konsultasjon vil våre sykepleiere eller plastikkirurger finne ut sammen med deg hva som er den beste behandlingen for ditt problemområde. Du vil få informasjon om pris, evt. bivirkninger og forventet resultat. Vårt mål er alltid et naturlig og varig resultat. I enkelte tilfeller anbefaler vi en kombinasjonsbehandling. Kombinasjonsbehandling vil si at vi f.eks.setter Botox i sinnarynken for å behandle underliggende muskulatur, og deretter fyller opp rynken med Teosyal. Mulighetene er mange!

Gjør det vondt?

Frykt for smerter er ofte et hinder før man bestemmer seg for å prøve injeksjoner. De fleste som kommer til oss tror det vil gjøre vondt, men går herfra overrasket. Du vil kjenne et nålestikk, men etter det vil du ikke kjenne så mye. Dette skyldes at mesteparten av våre produkter inneholder lokalbedøvelsen, lidocaine. Dette gir optimal komfort gjennom behandlingen.

Injeksjoner satt trygt og sikkert

Her på Privathospitalet har vi alltid en lege tilstede på huset når vi utfører injeksjonsbehandlinger.

Mange klinikker har dette kun tilgjengelig på papiret, men her på huset vil alltid ha en ansvarlig lege tilgjengelig. Alle behandlinger vil journalføres og gjennomgås av lege. Dette er for din sikkerhet.

Ønsker du en gratis konsultasjon om injeksjonsbehandlinger, så kan du klikke deg inn på lenken under og bestille dette hos vår erfarne kosmetiske sykepleier Elin Bratseth. Dersom du allerede vet hvilken behandling du ønsker, så velger du din behandling under.

bottom of page