top of page
Bjørn E.Rosenberg

Plastikkirurgi med kvalitet, service om omsorg

Møt vår spesialist plastikkirurg Dr. Bjørn E. Rosenberg

Å velge å gjennomføre et plastikkirurgisk inngrep kan være et vanskelig valg å ta. Men å velge hvilken plastikkirurg som skal utføre det inngrepet du ønsker deg, er et større og viktigere valg enn mange er klar over. Det er mange faktorer som må vurderes, og ved å fortelle litt om Fana Medisinske Senter og vår filosofi håper vi at det skal bli lettere for deg å avgjøre om du skal bli vår pasient.

Kosmetisk kirurgi handler om estetikk, et ønske om å gjøre noe finere, bedre, mindre plagsomt. Det betyr at du som pasient ikke skal godta annet enn et så godt, naturlig og varig resultat som mulig. For meg som kirurg innebærer det at jeg må streve etter forutsigbare og gode resultater med lavest mulig risiko. Jeg er opptatt av å være faglig up to date og benytter kun teknikker som vitenskapelig viser de beste resultater. Samtidig er det en stor trygghet for mine pasienter at jeg har lang erfaring innen mitt fag og har tusenvis av estetiske behandlinger bak meg. Jeg vet hvor mye og hvor lite, hva som ser pent ut og hva som gir gode og varige resultater. 

 

Alle vet at det er en sammenheng mellom pris og kvalitet. Vil du virkelig spare penger på din egen helse? Husk at resultatet etter et inngrep er varig. Vi bruker kun de beste produkter, vi bruker god tid og gjør ting skikkelig. Prisen hos oss inkluderer alltid all oppfølging og kontroller, kompresjonsplagg, sports-bh og evt annet du trenger etter inngrepet. Fana Medisinske Senter er ikke den rimeligste klinikken, men vi mener at vi uten tvil er verdt prisen. Opplevelsen ved å være pasient hos oss og ikke minst sluttresultatet er i verdensklasse. Faktisk! 

Vi har helt moderne operasjonsstuer og kun personell som er spesialister i sitt fag. Vi er opptatt av at all behandling hos oss skal være trygg, og at våre resultater skal være så naturlige, estetisk pene og holdbare som mulig.

De fleste inngrep utføres i narkose, hvilket gir plastikkirurgen optimale arbeidsforhold og deg en behagelig, trygg og smertefri opplevelse.

Ventetid

Privathospitalet Fana Medisinske Senter AS har kort ventetid både på konsultasjon og operasjon. Vanligvis finner vi en time til deg i løpet av en til to uker. Dette gjelder både konsultasjon og operasjon. Det er ingen ventetid for operasjoner som kan utføres med lokalbedøvelse eller for injeksjoner. Dersom du har er en dato som passer spesielt godt for deg forsøker vi å tilpasse oss så godt det lar seg gjøre.

For kosmetisk Plastisk kirurgi er det ikke nødvendig med henvisning fra lege for vurderingstime.

Personlig behandling og oppfølging

Jeg anbefaler deg som vurderer plastisk kirurgi om å tenke nøye gjennom hva det innebærer før du tar din endelige avgjørelse. Ved en samtale med meg vil du få en oversikt over hva som er mulig å få til, forventet resultat og eventuelle ulemper det kan medføre. Det er viktig at du er sikker på dine valg - da blir du mest fornøyd. Les gjerne intervju med Dr Rosenberg i Bergens Tidende.

Dr Rosenbergs filosofi er å forsøke å få deg til å se ut som den beste versjonen av deg selv. Det handler om å foredle den du er, ikke å bli en yngre versjon av seg selv. 

Forundersøkelse hos Bjørn Rosenberg

Samtale før operasjon

For å oppnå de beste resultatene er det viktig å bruke tid. På mange klinikker benytter

man pasientkoordinatorer som planlegger inngrep, mens kirurgen kun så vidt er innom. Men det er kirurgens erfaring og medisinske kompetanse du ønsker, og hos meg får både du og jeg den tiden vi trenger. 

Det er mange valg å ta, og jeg er opptatt av å gå gjennom alle muligheter med deg før operasjonen slik at du er best mulig forberedt før inngrepet. Det er viktig av du vet forskjell på ulike proteser og størrelser, forskjell på øyelokksplastikk og brynløft etc. Det har noe å si

for både resultat og pris. Det betyr også at det er du som tar de endelige valgene om hva som skal gjøres, men samtidig basert på min kompetanse som estetisk kirurg. Da garanterer vi at resultatet blir slik nettopp du ønsker og ikke slik kirurgen syntes så best ut i et øyeblikk på operasjonsstuen.

Det handler om en naturlig endring

Et viktig moment å ha i bakhodet er at du og den plastikkirurgen du velger må dele noen grunnleggende tanker. Dere må ha felles målsetting om hvordan resultatet skal bli. Jeg har tro på klassiske, myke og naturlig resultater. Jeg gjør alt for å unngå det overopererte, stramme, kantete utseende som kan bli resultatet ved for mye kirurgi.

 

Brystimplantater som ikke har riktig plassering eller størrelse kan kjennes og ses unaturlige og kan gi langsiktige problemer for deg som pasient. Arr etter bukplastikk som ligger for høyt oppe på magen, gjør det vanskelig å bruke bikini og gjør at magen ser operert ut. Og så videre.

 

Det handler om proporsjoner, å ikke se operert ut, men bevare det naturlige. Dersom du ønsker et annet resultat enn vi kan love er det ikke sikkert at vi kan tilby deg operasjon. Og ved behov henviser vi deg gjerne til en annen klinikk. Dersom jeg mener at det ikke er fornuftig å operere deg, sier jeg nei. Jeg treffer mange pasienter som helsemessig og kosmetisk kunne ha større utbytte av å trene og gå ned i vekt enn å la seg fettsuge. Da er jeg ærlig om det. Som lege er det mitt ansvar å tilby deg som pasient den medisinsk beste behandlingen. Det er også det du til syvende og sist vil bli mest fornøyd med. 

Aldersgrense

Vi vurderer ikke pasienter til kosmetisk kirurgi som er under 18 år. Det eneste unntaket er operasjoner for utstående ører, som kan utføres på barn med foreldrenes samtykke. I tillegg kan det gjøres unntak for problemer som gir fysiske plager slik som tunge bryst, arr etc, etter nøye utredning og dersom foresatte er enige.

Det finnes ingen øvre aldersgrense for kosmetisk behandling eller plastikkirurgi. Stadig flere modne kvinner og menn kommer til oss for behandling.

Tiden etterpå

Etter operasjonen er det avgjørende at du som pasient blir fulgt tett opp. Vi avtaler faste kontroller både med lege og sykepleier, og det er alltid mulig å kontakte oss eller komme innom for en undersøkelse. Alle etterkontroller og kontakter er selvsagt inkludert i prisen. Så mange du og vi trenger for å bli sikre på at resultatet blir så bra som mulig. 

Velkommen til en uforpliktende samtale

Mange gruer seg for å komme til konsultasjon hos en plastikkirurg. Det kan være at man føler at problemet er for lite, for intimt, eller man er usikker på om det er dette man ønsker. Dersom du ikke er helt sikker på inngrepet, bør du ikke utføre det. Men en samtale med meg er alltid helt uforpliktende,ufarlig og kan uansett gi deg en oversikt over hva som er mulig og ikke. 

Jeg håper du velger å komme innom!

Mvh

Bjørn E. Rosenberg

Spesialist i plastikkirurgi

Overlege ved Fana Medisinske Senter

Leder av Norsk forening for estetisk plastikkirurgi

Bjørn Rosenberg
bottom of page