top of page

Fett transplantasjon ansikt

Fettransplantasjon ansikt

Fettransplantasjon ansikt

Fettransplantasjon innebærer å flytte eget fett fra ett sted til et annet. Et transplantat av eget fett gir en permanent konturendring og brukes gjerne til å gi mer volum i ansikt eller bryst, eller til å fylle ut defekter etter arr og skader. Fett-transplantasjon gir bedre hudkvalitet og kan også brukes til å redusere overfladiske rynker eller å forstørre leppene.

Fettransplantasjon gir varige og naturlige resultater. I tillegg oppnår en reduksjon av fettdepoter der fettet høstes!

Spesiell teknikk

Å flytte fett fra ett sted til et annet på samme pasient er en gammel og velkjent operasjonsmetode. Det var imidlertid ikke før på 1980-tallet av teknikkene ble så gode at man kunne garantere sikre resultater. Dr Rosenberg har lang erfaring med fett-transplantasjon. Han har gjort multiple fett-transplantasjoner på pasienter etter sykdom og skade ved ulike offentlige sykehus, og opererer nå pasienter på kosmetisk indikasjon ved Privat Hospitalet ukentlig.

 

Den moderne metoden for fett-transplantasjon ble opprinnelig utviklet ved Tribeca Plastic Surgery Clinic i New York, USA, ved dr Coleman. Etter dette er prosedyrene ytterligere raffinert ved dr Patrick L Tonnard og dr Alexis Verpaele ved Coupure Centrum i Gent. Dr Rosenberg har besøkt de mest respekterte klinikkene i Europa for å lære teknikken, og er også utdannet fra Coupure Centrum. Metodene vi benytter i dag er vel utprøvde og gir et sikkert sluttresultat. Vi benytter alltid de nyeste og best dokumenterte teknikker og utstyr for å sikre et best mulig resultat.

Med fett-transplantasjon får du et naturlig og varig resultat med mer volum i ønsket område samtidig som du får en fettsuging i et annet ønsket område. Fettet som flyttes er ditt eget, og vil ikke frastøtes over tid. I motsetning til en protese eller en kunstig laget filler er en fett-transplantasjon evigvarende.

Godt egnet metode

Fett-transplantasjon er svært godt egnet for å gi volum i ansiktet. Etter hvert som man eldes siger noe av fettet som er med på å gi form til ansiktet ned. Injeksjon av fett langs kinnbein og under øynene gir en løftende effekt som gjør at man ser "freshere" og mer opplagt ut. Det er ofte ikke så mye som skal til, og det er viktig at resultatet blir naturlig og pent. Du skal se ut som deg selv og kjenne deg vel. Et annet område som egner seg godt, og som mange ikke er klar over, er over øvre øyelokk. Etter hvert som man blir eldre har øyehulen en tendens til å se dypere ut ("hollow eyes"). Å legge fett langs beinkanten her har en utrolig foryngende effekt. Dette gjøres ofte i forbindelse med en øvre øyelokksplastikk.

Fett-transplantasjon kan også brukes til leppeforstørrelse og til å redusere overfladiske rynker. Dette gjøres ved en teknikk som gjerne kalles SNIF. Resultatene er langvarige og det er svært få komplikasjoner.

Forespørsel time til forundersøkelse

Takk for innsendingen din!

bottom of page