Øyelokksoperasjon og fjerning av poser under øynene

Øyelokkoperasjon er en av de vanligst utførte plastikkirurgiske inngrep. Etter hvert som en eldes svekkes elastisiteten i huden, fettdepoter rundt øynene kan bli mer fremtredende og øyebrynene trekkes nedover. Pannen vil også sige ned med alderen og huden på øvre øyelokk siger ut mot øyelokkskanten. En øyelokksplastikk gir et yngre, lettere og mer våkent utseende.

Be om konsultasjon angående Øyelokk

Skånsomt inngrep

tunge øyelokk

Øyelokkoperasjon er et skånsomt inngrep med svært gode resultater. Kort tid etter operasjonen vil operasjonsarrene være nærmest usynlige, og du vil få et naturlig, våkent og mer ungdommelig utseende rundt øynene.

Andre alternativer

Det er verd å merke seg at en operasjon med panneløft, eventuelt injeksjonsbehandlinger med for eksempel Teosyal eller eget fett kan være bedre alternativer enn øyelokkoperasjon for noen pasienter.

Ferdig operert på en time

Operasjonen utføres dagkirurgisk, dvs at du drar hjem samme dag du blir operert. Øyelokkoperasjon utføres som regel i lokalbedøvelse, eventuelt med et tillegg av beroligende medisiner. Du kan selvsagt også få full narkose dersom det er ønskelig.

Selve inngrepet er smertefritt og tar litt over en time. Du vil være på avdelingen i totalt 2-3 timer i forbindelse med operasjonen.

Ofte kan det være behov for å operere både nedre øyelokk og øvre øyelokk samtidig. Da gjøres inngrepet gjerne i narkose.

Spesialist i ansiktskirurgi

Både dr. Øyvind Borch Bugge og overlege Bjørn E. Rosenberg er spesialister i kosmetisk ansiktskirurgi. Det betyr at de kan vurdere hvilken behandling som vil være best for deg slik at du får et naturlig og varig resultat. Det kan av og til innebære kombinasjoner av metoder og behandlinger. Det finnes alltid mange muligheter, og med vår omfattende kompetanse er du sikret at du får den behandlingen som er best for akkurat deg.

Priser

Prisen for operasjonen avhenger av utgangspunktet og hvilken teknikk som velges. Den dekker alle kostnader relatert til operasjonen, inkludert oppfølging etterpå. Selv om pris, service og operasjonsmetode er viktig, er det erfaringen til kirurgen som er det viktigste. Våre plastikkirurger er kjent for meget gode kirurgiske resultater.

Be om konsultasjon angående øyelokksoperasjon