top of page

Radiesse

Radiesse filler behandling ved Fana Medisinske Senter

RADIESSE - LANGTIDSVIRKENDE FILLER

Radiesse er en langtidsvirkende filler med umiddelbar effekt. 

 

Radiesse er relativt ny på det norske markedet, og vi er stolte over å være en av de første klinikker i Norge som benytter den. I Bergen har vi nå behandlet hundrevis av fornøyde kunder med Radiesse. I undersøkelser fra USA har Radiesse kommet på første plass som "filler of Choice" pga. den naturlige og langvarige effekten. 

Dr Rosenberg er "Radiesse expert" og er utdannet til såkalt "Advanced Trainer". Han holder jevnlig kurs i Radiesse-behandling for andre kolleger. 

Be om konsultasjon angående Rynkebehandling med Radiesse

Radiesse er en volumøkende filler til korrigering av rynker og forbedring av volum og konturer. Radiesse består av kalsiumhydroksylapatitt løst i en vannbasert gel. Effekten etter injeksjon kommer umiddelbart, og som regel varer en injeksjon i minst 12-16 måneder. Radiesse inneholder ingredienser som er naturlige, og stoffene brytes derfor helt ned og forsvinner ut av kroppen med tiden.

 

Radiesse gir effektiv volumøkning

- Umiddelbart resultat takket være mykt formbar gele.

- Langvarig effekt takket være stimulering av hudens egen kollagenproduksjon. 

Radiesse gir naturlige resultat og hjelper deg å se friskere ut

Radiesse brukes til å fylle ut grovere rynker og konturer, samt for å gi volum i kinn og kinnbenområde. Produktet kan også benyttes til korrigering av nese, retting av kjevelinje etc. Spør oss om Radiesse.

Wow-faktoren

Radiesse er et produkt vi har svært gode erfaringer med. Det er få produkter som har så høy pasienttilfredshet. Denne filleren gir helt naturlige resultater, kjennes ikke i huden, har nærmest ingen komplikasjoner. Og du vil se umiddelbare resultater etter kun en halv times smertefri behandling hos dr Rosenberg. Se hva våre kolleger skriver om Radiesse!

 

Ung hud

Husker du da huden din var fri for aldersforandringer som rynker, furer og fine linjer?

En ung hud inneholder mye kollagen som gir huden volum, fleksibilitet og styrke. Rynker er enkelt sagt folder i huden forårsaket av at vi mister kollagen i huden ettersom vi eldes, kollagenet og de elastiske proteinene i huden reduseres med økende alder.

Filler modell ved Fana Medisinske Senter

For å gjenskape et yngre, friskere og glattere utseende er det ikke alltid nok å bare behandle rynkene. Nedbryting av kollagenet og de elastiske proteinene gjør at huden begynner å henge. Tyngdekraften vil dra løs og overflødig hud nedover. For å forhindre dette trenger ansiktet volum, det kan vi oppnå med Radiesse.

Radiesse gir et umiddelbart resultat på grunn av gelestrukturen og en langvarig effekt fordi de små, fine mikrosfærene med kalsiumhydroksylapatitt stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Radiesse har høy viskositet og elastisitet som har stor volumøkende evne.

Radiesse kan brukes til behandling av linjer mellom nesevinge og munnvik (nasolabialfuren), til økt volum i kinnbeinområdet, til konturering og utfylling av hake- og kjevelinje, til korrigering av neseskjevheter og ujevnheter samt til å gi tilbake volum på håndbaken (de første aldringstegn vises først her).

Radiesse finnes i ulike pakningsstørrelser, på konsultasjon kan du diskuter med plastikkirurgen hva som er riktig for deg og ditt behov

Forespørsel time

Takk for innsendingen din!

bottom of page