top of page

Plastikkirurg Bjørn Rosenberg forvandler neser med kirurgisk presisjon.

Oppdatert: 23. aug. 2023Har du tenkt lenge på å kontakte plastikkirurg for hjelp?


Plastikkirurg Dr. Bjørn E. Rosenberg har arbeidet som plastikkirurg i mange år med erfaring fra sykehus i Oslodistriktet, Haukeland Universitetssykehus og nå ved vår anerkjente klinikk Privathospitalet, Fana Medisinske Senter.

Gjennom år med ren kosmetisk plastikkirurgisk praksis har han nå utført bl. annet bukplastikk, brystoperasjoner, fettsuging, ansiktskirurgi og mye mer. Men det er et inngrep han de siste årene har utmerket seg på landsbasis og det er neseplastikk. I flere år har han samarbeidet med plastikkirurg Dr. Gorm Bretteville som er å regne som en "guru" innenfor fagfeltet, neseplastikk.

Neseplastikk eller rhinoplastikk er en kosmetisk operasjon som påvirker nesens utseende, struktur og funksjon.


Er jeg egnet pasient for neseplastikk?

Nesen vår er svært sentral i våre ansikt og er en detalj i fjeset vi vanskelig kan skjule hvis vi er misfornøyd med den. Noen har blitt skadet i sport eller fall og nesen er således blitt skeiv, mens andre ikke er avslappet med sin medfødte nese som kanskje har en stor tupp eller kuler/bulker på neseryggen.

Noen mennesker er så ukomfortable med sin nese at eneste utvei blir sosial isolasjon.  Å oppsøke kosmetisk plastikkirurg er for mange et stort skritt å ta for å be om hjelp til et således problem. Det er svært viktig på konsultasjon at dine ønsker blir klargjort, at disse er realistiske og at andre psykiske aspekter må sees i betraktning.


Hvordan utføres operasjonen?

Neseplastikk eller rhinoplastikk er et inngrep som krever stor nøyaktighet og nøye planlegging. Før hver operasjon gjør plastikkirurgen en meget avansert og detaljert skisse over hvordan nesen skal rettes og formes etter pasienten realistiske ønske.

Før operasjon vil du få tilsendt informasjon og anestesilege vil gjøre en vurdering av din helsetilstand slik at vi trygt kan utføre kirurgi og narkose. Du kommer fastende fra midnatt operasjonsdagen. Du vil få narkose for at du skal få en behagelig søvn under inngrepet og for at kirurgen kan være 100% konsentrert om sitt arbeid. Det vil bli sydd med innvendige tråder, samt et lite snitt i overgangen mellom overleppe og nesetuppen, såkalt collumele området. Du skal gå med en liten gips over neseryggen som fjernes hos oss på kontroll etter 1 uke.

Vi følger deg nøye etter operasjonen og vil være tilgjengelig hele døgnet etter operasjon ved behov.


Synes du det er vanskelig å velge hvem som skal operere deg?

Plastikkirurg Dr. Rosenberg er kjent for sitt svært trente estetiske "øye" og han har lidenskapelig stor interesse for faget. Han lytter etter dine ønsker, men vil også presentere et profesjonelt og realistisk forslag til deg. Vi ser meget flatterende resultater etter operasjonene hans og vi har stadig mange fornøyde pasienter.  Vi er glade for å ha han med på laget.


Ønsker du en uforpliktende konsultasjon hos Dr. Bjørn E. Rosenberg er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på tlf: 55922222 for å bestille time.

525 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page