top of page

Kommer fettet tilbake etter fettsuging?

Oppdatert: 23. aug. 2023

Er fettsuging dyrt? Blir resultatet pent? Kommer fettet tilbake etter fettsuging?

Fettsuging, også kalt liposkulpture må ikke forveksles med slankeoperasjon. Inngrepet er således ikke en slankemetode, men en måte å harmonere kroppsfiguren.

Vår typiske kunde har slanket seg med sunt kosthold og trening, men likevel har fettansamlinger som ikke lar seg slanke bort. Typiske steder er lår, mage, hofter, midje, hake og bryst hos menn.


Fettsugingens resultat avhenger mye av hudens kvalitet. Hvis den har god spenst og vitalitet blir resultatet som regel meget pent og varig. I motsatt fall hvis huden er løs eller preget av appelsinhud bør man diskutere med kirurg om fettsuging bør frarådes. Som et alternativ til fettsuging kan man i noen tilfeller fjerne løs hud og fett kirurgisk.

Fettet er fjernet permanent i det området som er fettsugd, men for at det ikke skal danne seg fettansamlinger andre steder på kroppen er det fremdeles viktig med sunt kosthold og mosjon.


Våre priser er konkurransedyktige, men ikke rimeligst. Vi mener å kunne tilby liposkulpture av høyeste kvalitet og våre kirurger er blant landets dyktigste og erfarne på området. Vi har godt renomè og nye lokaler med topp moderne utstyr. Vårt team er nøye sammensatt av erfarne og faginteresserte helsepersonell.Når man vurderer fettsuging lurer man på mange ting og bekymringene dreier seg som regel om smerter og komplikasjoner.

De fleste føler seg nok litt mørbanket etter fettsuging, men man får smertestillende som skal hjelpe tilstrekkelig de første dagene etter operasjonen. Det vil alltid oppstå i varierende grad hevelse i området som er fettsugd. Den vil vare mer eller mindre i 6-12 uker. Man skal bruke et kompresjonsplagg i denne perioden.


Andre komplikasjoner som blødning, infeksjon og blodpropp er svært sjeldne, men det er alltid forbundet en risiko ved all form for kirurgi. Derfor skal man vite om symptomer på dette og ha all kontaktinformasjon til oss.

Både før og etter fettsuging får du all den nødvendige informasjonen du trenger både muntlig og skriftlig.


Vi har på ingen måte ”glemt” deg når du drar fra klinikken. I tillegg til flere kontroller hos sykepleier og kirurg får du også telefonnummer til plastikkirurgen som opererte deg, slik at du kan kontakte han hvis noen av de overnevnte komplikasjoner skulle oppstå.

Kom gjerne innom oss for samtale om fettsuging og liposkulpture. Våre kirurger vil ta seg god tid for prat slik at du får svar på alle dine spørsmål.

744 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page