top of page

5 grunner til at Mona Lisa Touch kan passe for deg

Oppdatert: 28. aug. 2023


5 gode grunner til at Mona Lisa Touch passer for deg
Mona Lisa Touch

Fra og med 30-årsalderen begynner kroppen å miste kollagen, et av de vanligste proteinene i kroppen din. Ansvarlig for volum og fuktighetsreserver for huden din, er det ofte målet for ansiktsbehandlinger for å gjenopprette en yngre hud. Kollagen støtter også vev andre steder i kroppen din, og det kan være en del av problemet bak symptomer på vaginal atrofi som noen ganger rammer kvinner nær eller etter overgangsalderen.


Hvis du lider av symptomer som vaginal tørrhet, kløe og svie, eller hvis du lider av mindre urinproblemer, kan det delvis skyldes tap av kollagen i skjedens slimhinne. Er du en kandidat for denne enkle og smertefrie prosedyren? Her er fem grunner til at MonaLisa Touch kan være riktig for deg.


1. Ubehagelig eller smertefullt samleie

Med nedgangen i østrogenproduksjonen etter overgangsalderen, samt tap av kollagen, kan skjedeveggene dine bli tørre, tynne og lett irriterte. Dette kan føre til problemer med sex. Der kroppen din tidligere smurte naturlig med opphisselse, kan du nå merke at du forblir tørr selv når lysten er der. Etter MonaLisa Touch-behandlinger ser vi at kroppens naturlige smøring gjenopptas, og skjedeveggene dine er ikke lenger like delikate og lett irriterte.


2. Vaginal slapphet

De samme endringene som gjør skjeden din mer følsom kan også endre formen og diameteren til skjedekanalen. MonaLisa Touch-systemet bruker lysenergi fra en fraksjonert CO2-laser for å varme opp eksisterende vev, noe som får kroppen din til å produsere nytt kollagen. I sin tur gjenoppretter skjedekanalen noe av det tapte volumet, og går tilbake til en tidligere tilstand.


3. Seksuell velvære

Med endringene i skjeden din, er det naturlig at interessen din for sex forsvinner. Gjenoppretting av vaginal slimhinneproduksjon etter MonaLisa Touch-behandlinger letter bekymringene som kan forstyrre opphisselsen din.


4. Urininkontinens

Tap av blærekontroll ser kanskje ikke ut til å ha sammenheng med vaginale problemer, men atrofisk vaginitt er en del av en tilstand kjent som genitourinary syndrome of menopause, eller GSM. MonaLisa Touch kan bidra til å redusere noen tilfeller av stressinkontinens ettersom hele kjønnsregionen din drar nytte av behandlingen.


5. Urinveier og vaginale infeksjoner

Det skjøre, tynne overflatelaget av skjeden din kan være mer utsatt for infeksjon etter hvert som du blir eldre, sannsynligvis på grunn av små rifter i slimhinnen. Urinveisinfeksjoner (UVI) kan også være mer vanlig. Risikoen for infeksjon kan falle etter at du har fullført MonaLisa Touch-behandlingsplanen.


En MonaLisa Touch-behandlingsøkt er ikke smertefull. Hvis du føler noe i det hele tatt, er det en mild vibrasjon med kanskje en mild følelse av varme. Et behandlingsforløp går vanligvis over tre økter med omtrent seks ukers mellomrom, med vedlikeholdsbesøk planlagt et år senere.


144 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page