top of page

Øyelokksoperasjon

Øyelokksoperasjon

ØYELOKKSOPERASJON OG FJERNING AV POSER UNDER ØYNENE

 

Øyelokkoperasjon er et av de vanligst utførte plastikkirurgiske inngrep. Etter hvert som man eldes svekkes elastisiteten i huden, fettdepoter rundt øynene kan bli mer fremtredende og øyebrynene trekkes nedover. Pannen vil også sige ned med alderen og huden på øvre øyelokk legger seg ut over øyelokkskanten. Mange opplever at tunge øvre øyelokk gir hodepine, tunghet i pannen og redusert sidesyn. En øyelokksplastikk gir et mer våkent utseende og et "skarpere blikk".

Skånsomt inngrep

En øyelokkoperasjon er et inngrep med svært lite komplikasjoner. Allerede noen måneder etter operasjonen vil operasjonsarrene være lite synlige, og du vil få et naturlig, våkent og mer "friskt" utseende rundt øynene.

Andre alternativer

Det er verd å merke seg at en operasjon med panneløft, eventuelt injeksjonsbehandlinger med for eksempel Teosyal eller eget fett kan være bedre alternativer enn øyelokkoperasjon for noen pasienter.

Ferdig operert på en time

Operasjonen utføres dagkirurgisk, dvs at du drar hjem samme dag du blir operert. Øyelokkoperasjon utføres som regel i lokalbedøvelse med et tillegg av beroligende medisiner. Du kan selvsagt også få full narkose dersom det er ønskelig.

Selve inngrepet er smertefritt og tar omtrent en time. Du vil være på avdelingen i totalt 2-3 timer i forbindelse med operasjonen.

Ofte kan det være ønske om å operere både nedre øyelokk og øvre øyelokk samtidig. Da gjøres inngrepet gjerne i narkose.

 

Spesialist i ansiktskirurgi

Overlege Bjørn E. Rosenberg er spesialist i estetisk kirurgi og gjør mye ansiktskirurgi. Det betyr at han kan vurdere hvilken behandling som vil være best for deg slik at du får et naturlig og varig resultat. Det kan av og til innebære kombinasjoner av metoder og behandlinger. Det finnes alltid mange muligheter, og med vår omfattende kompetanse er du sikret at du får den behandlingen som er best for akkurat deg.

 

Priser

Prisen for operasjonen avhenger av utgangspunktet og hvilken teknikk som velges. Den dekker alle kostnader relatert til operasjonen, inkludert oppfølging etterpå. Selv om pris, service og operasjonsmetode er viktig, er det erfaringen til kirurgen som er det viktigste. Vår plastikkirurg er kjent for meget gode kirurgiske resultater.

Forespørsel time forundersøkelse

Takk for innsendingen din!

bottom of page