Brystforstørrelse med silikon i trygge omgivelser

Vi er spesialister på silikon!

Et at de vanligste inngrepene våre er brystforstørrelse med silkonproteser. Pasienter som ønsker denne operasjonen er damer som synes de har for små bryst og har lenge følt seg lite feminin pga flat brystkasse. Mange har følt seg ubekvem uten klær og i samspill med partner. Avgjørelsen om å få utført et kosmetisk plastikkirurgisk inngrep er ikke tatt over natten. De fleste som kommer til konsultasjon har vært plaget i flere år. Hvis ikke er våre plastikkirurger bevisst på å informere pasientene sine om at valget skal være nøye gjennomtenkt før en operasjon settes opp.

Andre kvinner ønsker silikon etter at brystet har mistet volum og spenst etter svangerskap og amming. Brystet føles gjerne mer slapt enn før og noen har også et hudoverskudd. Da gjennomføres ofte en kombinasjonskirurgi med brystløft med silikonproteser.

En silikonprotese blir produsert i ulike størrelser, fasonger og profileringer. Mange kvinner har sett for seg hvordan de ønsker brystet skal se ut før operasjonen. I samråd med Plastikkirurgens anbefalinger, basert på kvinnens anatomi og forventning blir det bestemt hvilken protese som skal settes inn.  

Spesialist i Plastikkirurgi Dr. Bjørn E. Rosenberg er en av de fremste kirurger i Norge. Han har utført betydelig antall kosmetiske operasjoner og har et svært godt rènome. Han og vår klinikk blir stadig omtalt positivt i medier og sosiale nettforum. Vårt team er håndplukkede medarbeidere med påkrevde autorisasjoner og med lidenskap for sitt fag. Våre leger og sykepleiere har lang erfaring både fra store universitetssykehus og privat sektor. Hos oss kommer du til et trygt sykehus som setter din sikkerhet aller høyest.

Velkommen innom for en prat om bryst.

 

comments powered by Disqus