top of page

Mer om våre laserbehandlinger

Mer om våre laserbehandlinger ved Fana Medisinske Senter

Privathospitalet tilbyr det nyeste innen avanserte laserbehandlinger.

Vi har blant markedes mest moderne og effektive laserutstyr og kan tilby ulike medisinske laserbehandlinger med dokumentert resultat innenfor:

  • Fjerning av tatoveringer i alle farger

  • Kar og pigmentforandringer

  • Hudfornyelse - ResurFX 

  • Hårfjerning med Soprano Ice Laser

  • Rosacea

  • Acne og Arr

  • Solskadet hud

  • Aldersskadet hud

Ny hårlaser

vår helt nye Soprano ICE Platinum fjerner hår trygt på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen er rask og med minimalt ubehag.

 

Soprano Ice Platinum diodelaser - anses som en av verdens beste lasere for hårfjerning og behandler deg tilnærmet smertefritt.

​​

Soprano brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen. ​Sliter du med med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning med vår hårlaser. Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon.​

6-8 behandlinger

Du trenger normalt ikke mer enn 6-8 behandlinger for å bli kvitt sjenerende hårvekst. Vi anbefaler oppfølgingsbehandling ved behov.

Laseren egner seg for alle hudtyper og du kan behandles uansett årstid. Selve behandlingen oppleves ikke som smertefull.​

Alle våre kosmetiske sykepleiere, har gjennomgått omfattende opplæring og bruker laserne aktivt for at du skal få en så god behandling som mulig.

Vi er opptatt av å gi våre kunder en effektiv og trygg behandling med tett oppfølging av sykepleiere i samråd med lege.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller timebestilling for gratis uforpliktende konsultasjon.

Endymed behandling.

Du har gjerne hørt om Endymed via media. Som første og eneste aktør i Bergen kan vi nå tilby denne behandlingen.

Endymed behandlingen reduserer linjer og rynker, samtidig som den strammer opp slapp hud. EndyMed er spesielt godt egnet for områder som ellers kan være vanskelig å behandle, for eksempel huden rundt øynene og munnen. EndyMed bruker flere generatorer samtidig for å sende konsentrert radiofrekvens (RF) energi dypt inn i huden.

M22 laser

Vår M22 gjør det mulig å behandle hudproblemer med fantastisk resultat. Ingen stikk eller injeksjoner. Kun IPL (intens pulset lys).

Vi tilbyr behandling av solskadet hud, pigmentflekker, rosacea, fregner, føflekker, rødme, sprengte blodkar, store porer og hudforbedring/hudforyngelse.

IPL er et hudbehandlingsalternativ som bruker et bredt spekter av lys (bølgelengder) for å behandle solskader, og redusere tegn på aldring. Det kan brukes til å behandle en rekke hudproblemer, inkludert solflekker, vaskulære lesjoner og pigmentflekker.

Lumenis M22 IPL / YAG er en gjennombruddsløsning for hudproblemer som rosacea, fødselsmerker, fregner og sprengte blodkar. Den er effektiv, sikker og enkel å bruke.

Soprano hårlaser
Endymed radiobølger
M22 laser ved Fana Medisinske Senter
bottom of page