top of page

Teosyal

Privat-Hospitalet-logo-hvit.png
Teosyal_Privathospital.jpg

TEOSYAL FOR HUDFORYNGELSE MED NATURLIG RESULTAT

TEOSYAL er markedets mest brukte hyaluronsyre filler og er vårt foretrukne produkt for hudforyngelse og naturlig skjønnhet.  

 

TEOSYAL glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.

TEOSYAL er en avansert og moderne filler som fungerer som Restylane, med godt dokumenterte resultat til en rekke kosmetiske behov.

Hyaluronsyre (HA) er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. TEOSYAL har gjort hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet enn sine konkurrenter.

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer.

TEOSYAL gir resultat som både ser og kjennes naturlig ut. Privathospitalet har valgt TEOSYAL som foretrukken HA-filler fordi den gir det beste og mest langvarige resultatet. 

Dette er en langt mer moderne filler enn andre tilsvarende produkte på markedet, men prisen for deg som kunde er den samme.

Etter 30 minutter vil du smile stort..

Teosyal fremhever din naturlige skjønnhet. Enten du ønsker å jevne ut rynker, få fyldigere og rundere lepper eller gi kinn og hake vakrere og rundere konturer, finnes det en Teosyal-behandling som passer for deg.

Fordelene ved en TEOSYAL behandling er mange og det er en enkel prosedyre som ca 15-30 minutter

  • Virker direkte på ønsket sted

  • Øyeblikkelige resultater

  • Minimal fraværstid fra jobb og fritid

  • Langvarig, men ikke permanent effekt

  • Naturlig og trygt, liten risiko for bivirkninger

 

Dette gir en effektiv behandling ved rynker i f.eks. kinn og rundt øyne. Behandlingen er trygg og effektiv og gjenomføres i samband med en vanlig konsultasjon. Av og til er det behov for et påfyll i løpet av de første ukene etter behandlingen.

Teosyal brytes ned forsvinner ut av kroppen etter 6-12 måneder. Den gir meget sjelden bivirkninger, og regnes i dag som ufarlig.

Fana Medisinske Senter 03.10.19-254.jpg

Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart.

bottom of page