top of page

TEOSYAL FOR HUDFORYNGELSE MED NATURLIG RESULTAT

​TEOSYAL er markedets mest brukte hyaluronsyre filler og er vårt foretrukne produkt for hudforyngelse og naturlig skjønnhet.  

 

TEOSYAL glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.

TEOSYAL er en avansert og moderne filler som fungerer som Restylane, med godt dokumenterte resultat til en rekke kosmetiske behov.

Hyaluronsyre (HA) er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. TEOSYAL har gjort hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet enn sine konkurrenter.

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer.

TEOSYAL gir resultat som både ser og kjennes naturlig ut. Privathospitalet har valgt TEOSYAL som foretrukken HA-filler fordi den gir det beste og mest langvarige resultatet. 

Dette er en langt mer moderne filler enn andre tilsvarende produkte på markedet, men prisen for deg som kunde er den samme.

Etter 30 minutter vil du smile stort..

Teosyal fremhever din naturlige skjønnhet. Enten du ønsker å jevne ut rynker, få fyldigere og rundere lepper eller gi kinn og hake vakrere og rundere konturer, finnes det en Teosyal-behandling som passer for deg.

Fordelene ved en TEOSYAL behandling er mange og det er en enkel prosedyre som ca 15-30 minutter

 • Virker direkte på ønsket sted

 • Øyeblikkelige resultater

 • Minimal fraværstid fra jobb og fritid

 • Langvarig, men ikke permanent effekt

 • Naturlig og trygt, liten risiko for bivirkninger

 

Dette gir en effektiv behandling ved rynker i f.eks. kinn og rundt øyne. Behandlingen er trygg og effektiv og gjenomføres i samband med en vanlig konsultasjon. Av og til er det behov for et påfyll i løpet av de første ukene etter behandlingen.

Teosyal brytes ned forsvinner ut av kroppen etter 6-12 måneder. Den gir meget sjelden bivirkninger, og regnes i dag som ufarlig

Teosyal filler injeksjon ved Fana Medisinske Senter
 • Hva er TEOSYAL®?
  TEOSYAL er et medisinsk produkt for skjønnhetsbehandling av ansikt samt hender og generell hudforbedring. TEOSYAL er en gele basert på hyaluronsyre som er et stoff som finnes naturlig i kroppen. TEOSYAL injiseres i huden og er utviklet for å redusere uønskede rynker og linjer, det brukes til leppe volum og konturering samt volum behandlinger og hudforyngelse.
 • Hva er fordelene ved TEOSYAL?
  Med TEOSYAL får du et naturlig resultat som ikke påvirker ansiktsuttrykket. TEOSYAL er en enkel og effektiv form for skjønnhetsbehandling. Én enkelt behandling gir umiddelbare resultater som varer fra 6 til 24 måneder avhengig av hvilket Teosyal produkt din lege / Sykepleier velger for deg. TEOSYAL er en av verdens mest velprøvde og dokumenterte skjønnhetsbehandlingen. Omfattende studier underbygger produktets sikkerhet og effekt. TEOSYAL har vært brukt i snart 8.000.000 behandlinger verden over de siste 10 årene.
 • Hvorfor bør jeg velge TEOSYAL?
  Det er trygt. TEOSYAL er lik kroppens egen hyaluronsyre, og er grundig testet i kliniske studier. Det virker. TEOSYAL gir langvarige resultater, men er ikke permanent. TEOSYAL har vært brukt i over seks millioner behandlinger verden over de siste ti årene. Dette gir deg den tryggheten du fortjener
 • Hvilke områder kan behandles?
  TEOSYAL kan brukes til å glatte ut linjer og rynker i ansiktet, skape fyldigere lepper og forme ansiktskonturene, for eksempel kinn og hake. Med Redensity 1 kan vi også tilføre huden nødvendige vitaminer og anti-oksidanter. De vanligste områdene som behandles er: Linjene fra nese til munnviker (nasolabiale furer) Mellom øyenbrynene (glabellalinjen) Lepper (ekstra volum og forming) Kinn og hake (forming og konturering) Hender, utringning, ansikt, hals (hudforyngelse)
 • Hvordan virker TEOSYAL?
  TEOSYAL forynger huden og tilfører volum ved å etterfylle hudens lager av hyaluronsyre, slik at linjer og rynker reduseres umiddelbart og huden får et mykt og naturlig utseende
 • Hva omfatter behandling med TEOSYAL?
  Før Begynn med å avtale time hos en kvalifisert lege eller sykepleier. Vær forberedt på å diskutere dine personlige ønsker og forventninger, sammen finner dere hvilken behandling med TEOSYAL som passer best for deg. Dette er avhengig av hva du ønsker å oppnå, ansiktstrekkene dine og livsstilsfaktorer. Etter timen vil du få den mest velegnede behandlingen. Under TEOSYAL injiseres i huden i små mengder ved hjelp av en tynn nål. Gelen skaper naturlig volum som glatter ut linjer og rynker, forbedrer ansiktsformen og gir fyldigere lepper. Produktet TEOSYAL Redensity 1 gir huden bedre spenst og struktur, gjenoppretter og opprettholder hudens fuktbalanse samt tilfører viktige vitaminer. Behandlingen er rask, vanligvis ca. 15-30 minutter. Behandling med TEOSYAL påvirker ikke ansiktsuttrykket, og resultatet er synlig med en gang. Etter TEOSYAL brytes naturlig ned i kroppen. Oppfølgingsbehandling er som regel nødvendig etter 6–18 måneder, avhengig av individuelle faktorer og området som behandles. Spør legen din om når oppfølging vil bli nødvendig. Etter behandlingen kan det oppstå reaksjoner. De vanligste er lett rødme, hevelse, kløe, blåmerker, og litt ømhet. Slike reaksjoner er som oftest milde til moderate, og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjonen. Reaksjonene går som regel over av seg selv 1–2 dager etter injeksjonen
 • Hva bør jeg tenke på når jeg vurderer å ta behandling?
  For din egen sikkerhet, bør du fortelle om eventuelle sykdommer du har hatt når du er på første konsultasjon. Det er viktig å avdekke slike forhold sammen med din lege/sykepleier.
 • Hvor lenge varer en behandling med TEOSYAL?
  En av de store fordelene ved TEOSYAL er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varigheten er avhengig av mange faktorer, for eksempel hudtype, livsstil og alder. Etter den første behandlingen anbefales, kontroll tidligst etter 14 dager evt normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 6.–18. måned. Teosyal sine leppebehandlinger har varighet på ca 12 måneder.
 • Kan alle behandles med TEOSYAL?
  Alle vil ha god nytte av å bruke TEOSYAL. Om du bare ønsker en enkel hudforbedring med Redensity 1 for å gi bedre hud struktur eller fjerne linjer rynker, evt øke volum i kinn/ kinnben. Eller ønsker du mer kontur og volum i lepper? Teosyal har markedets største utvalg av HA fillere og din behandler vil finne riktig produkt til deg.
 • Trenger man smertestillende ved behandling med TEOSYAL?
  Vi opplever alle smerte forskjellig, og det er individuelt hvorvidt bedøvelse brukes eller ikke. TEOSYAL har innebygget bedøvelse. Det kan også brukes lokalbedøvende krem som påføres før behandlingen.
 • Er det noen risiko knyttet til TEOSYAL?
  Siden TEOSYAL ble lansert i 2003, er det utført over seks millioner behandlinger. Reaksjoner knyttet til produktet er svært sjeldne. Etter en leppeutfylling kan leppene være litt hovne i inntil 2 uker. Det er meget liten risiko for infeksjon. Be legen din om ytterligere informasjon om bivirkninger
 • Kan jeg bruke TEOSYAL hvis jeg har tatt laserbehandling eller kjemisk peeling?
  Hvis du nylig har tatt laserbehandling eller kjemisk peeling, anbefaler vi å vente til området er fullstendig leget og huden er tilbake til sin normale tilstand. Vi behandler bare frisk hud som hovedregel. Snakk med behandleren din om dette.
 • Hva er hyaluronsyre?
  Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i nesten alle levende organismer. Det binder vann, og fungerer som et smøremiddel i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer, og for å regulere hudens fuktbalanse.
 • Hvem er kvalifisert til å utføre behandling med TEOSYAL?
  Kvalifisert helsepersonell i samsvar med gjeldende lov
bottom of page