top of page

Sunekos 200

Sunekos_200.jpg

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

 

Hva er Sunekos 200?
Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen egner seg både for unge personer for å bremse den fysiologiske aldringen, og for moden hud for å redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet.

 

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man må gjenta behandlingen.

 

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av kunden og hudtilstanden, kan resultatet av en behandlingsserie på 3 vare i opptil 6 måneder, hvoretter man skal få en enkelt behandling for å opprettholde resultatet.

 

Hva er de viktigste fordelene med behandling med Sunekos 200?

Behandling med Sunekos 200 gjenoppretter og beskytter huden mot aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet innen profesjonell estetisk hudpleie, som stimulerer syntesen av kollagen og elastin og gjenoppretter elastisiteten i huden.

Pris pr. behandling 2500,-

Vi anbefaler imidlertid at du bestiller et behandlingsopplegg med 3 behandlinger. 

Pakketilbud 3 Sunekos behandlinger 6500,-

Nyhet! Vi tilbyr nå også kombinasjonsbehandling med Sunekos 1200

Sunekos 1200 har høyere molekylær vekt enn Sunekos 200. Sunekos 1200 har de samme egenskapene som Sunekos 200 og inneholder 3ml med patenterte aminosyrer og hyaluronsyre, men pga at den er litt kraftigere, fungerer den som en booster til Sunekos 200 og sammen tilfører de ekstra volum i de områder som krever det.

 

Sunekos 1200 settes som enkeltbehandling sammen med tre eller fire behandlinger med Sunekos 200. Sunekos 1200 settes bestandig med pixl kanyle.

sunekos.png
bottom of page