Informasjon vedrørende koronaviruset

 

Privathospitalet  følger nasjonale råd og føringer og er i kontinuerlig dialog med Helse Vest og Haukeland Universitetssykehus om vår operative virksomhet. Vi utfører medisinsk behandling (plastisk kirurgi, diverse hud- og injeksjonsbehandlinger, ortopedi, øre-nese-hals, karkirurgi)  og holder åpent for våre pasienter. Dersom det tilkommer endringer i driften vil vi informere alle våre pasienter så snart som mulig.

I forbindelse med koronautbruddet har vi iverksatt betydelige tiltak for å begrense smitte.

Generelt oppfordrer vi til å sjekke oppdatert informasjon fra Helsedirektoratet, www.helsenorge.no eller folkehelseinstitutet www.fhi.no

Dersom du har vært på reise utenfor Norge og har planlagt en operasjon eller konsultasjon hos oss ber vi deg om å ikke komme til klinikken.

 

Ta kontakt med helsevesenet etter gjeldende retningslinjer. Ring oss, send mail for hjelp med å flytte din oppsatte avtale.

Vi oppfordrer alle om å utsette planlagt oppfølging eller kontroll etter behandling dersom det ikke er absolutt nødvendig.

Vi innfører adgangskontroll på sykehuset for å ivareta smittevern for pasienter og ansatte. Bare pasienter som trenger følge kan ha med pårørende inn på sykehuset. Vi ønsker å begrense opphold i vårt venterom og ber deg møte nøyaktig til oppsatt time og evt vente i bil utenfor til det er din tur.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste i tiden som kommer og følg myndighetenes retningslinjer for ferdsel og livsførsel. Vi står sammen i denne felles dugnaden

Privathospitalet Fana Medisinske Senter AS

Tjernveien 30

5232 Paradis

Åpningstider er 08.00 til 16.00

Vår telefontid er 08.00 til 15.30

Seksjonen kan ha avvikende åpningstider

Utvidet åpningstid ring 55922222, tastevalg 9.

Lyst å vite mer om livet på Privathospitalet, følg oss i sosiale medier:

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon