top of page

Sculptra

Sculpra utført hos våre kosmetisike sykepleiere

Sculptra er ansiktsløft uten kirurgi.

Etter hvert som vi blir eldre mister huden sin naturlige elastisitet blant annet som følge av nedsatt produksjon av bindevevet kollagen. Huden blir med årene innsunket og slapp, og dype rynker utvikler seg, som følge av redusert kollagenproduksjon.

Et av de mest etterspurte områdene voksne kvinner ønsker å få behandlet er de berømte «røykelinjene» over munnen. Veldig mange ønsker å behandle «røykelinjene», ettersom de synes leppene forsvinner med alderen og at rynkene rundt munnen er det eneste som til slutt synes i ansiktet.

Sculptra® bidrar til å bygge opp huden fra innsiden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen i de dypere hudlagene. Produktet er optimalt til korreksjon av periorale linjer.

Sculptra® er et biostimulerende produkt utviklet av Galderma, samme produsent som Restylane. Dette er et unikt produkt som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon innenfra.

Injeksjonsbehandlingen er utviklet for å plumpe hullrom som dannes når fettputene i ansiktet synker, samt utjevner rynker og folder i huden. Sculptra® er en naturlig kollagenstimulator og kan best beskrives som en volumøker.

Behandling med Sculptra® retter seg i hovedsak til deg mellom 30-70 år, og er utviklet til å behandle slapp hud som med alderen har mistet sin spenst.

Sculptra utføres her på Privathospitalet av kosmetisk sykepleier Elin Bratseth og Dr. Bjørn Rosenberg.

Vi utfører alle injeksjonsbehandlinger med en lege på huset. Dette for din trygghet.

 

Slik fungerer Sculptra

Sculptra fungerer ved å injisere små mengder av produktet under huden. Dette stimulerer kroppens fibroblastceller til å produsere mer kollagen over tid. Den gradvise økningen i kollagen gir en naturlig forbedring av hudens tekstur og fasthet.

Hvor lenge varer effekten?

Effekten av Sculptra varer normalt over 2 år, og mange opplever fortsatt positive resultater opp til 3-4 år etter siste behandling. Vedlikeholdsbehandlinger kan forlenge resultatene etter behov.

Når anbefales sculptra?

Sculptra er spesielt anbefalt for personer over omtrent 40 år som ønsker å gjenopprette ungdommelig vitalitet i huden. Individuelle faktorer som livsstil og genetikk kan også påvirke tidspunktet for når man ønsker å starte behandlingen.

Hvordan foregår en Sculptra-behandling?

En typisk Sculptra-behandling består av flere små injeksjoner i det ønskede behandlingsområdet. Prosedyren kan utføres på en klinikk av en erfaren helsepersonell. Pasienten kan forvente minimalt ubehag under prosessen. 

Vanligvis anbefales en serie på 3-4 Sculptra-behandlinger med en måneds intervall mellom hver. Det er viktig å merke seg at resultatene vanligvis ikke blir tydelige før 6-8 måneder. Sculptra arbeider gradvis ved å bygge opp huden fra innsiden, ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen i de dypere lagene av huden. Denne prosessen tar tid, men gir en trygg, effektiv og naturlig forbedring av ansiktsområdene, med langvarige resultater

Bjørn Rosenberg
injeksjoner btx_edited.jpg

1 ampulle  4900,-

2 ampuller 9000,-

3 ampuller 13700,-

4 ampuller 18200,-

Hva kan Sculptra gjøre for meg?

Sculptra kan forvandle aldring ved å gjenopprette kollagenproduksjonen og fornye hudens struktur. Resultatet er en mer ungdommelig og fornyet utseende som kan forbedre din selvtillit og selvbilde. Sculptra gir deg muligheten til å omfavne aldringsprosessen med trygghet og se ditt beste ut i årene som kommer.

De vanligste behandlingene/ indikasjonene med Sculptra er:

  • Innsunken og slapp hud i kinnene.

  • Dype rynker og folder rundt nese og munn (nasolabiale folder).

  • Rynker og linjer ved munnen (marionette linjer).

  • Rynker og linjer på kinn og hake.

Når bør jeg ikke ta injeksjonsbehandlinger?

Sculptra-behandling er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner eller for de som har en aktiv hudinfeksjon i behandlingsområdet. Det er viktig å diskutere eventuelle medisinske tilstander eller medikamenter du tar med behandlende lege før du starter behandlingen.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Umiddelbart etter behandlingen kan det forekomme lett hevelse, rødhet eller små blåmerker rundt injeksjonsstedene. Dette er vanligvis mildt og avtar raskt. Det er også mulig å oppleve en midlertidig bølgeeffekt i behandlingsområdet, men dette forsvinner etter noen dager.

bottom of page