top of page
Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en fuktbehandling som forbedrer hudens spenst og struktur og dermed reduserer alderstegnene i huden og bremser utviklingen av disse.

Med alderen forandres huden. Den mister fuktighet, volum og spenst. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre, som binder vann i huden, reduseres. Kollagen- og elastinfibre brytes ned. Som et resultat av at huden blir tørrere og mindre elastisk, oppstår linjer og rynker.

Restylane® Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent injeksjonsbehandling som gir huden økt fuktighet fra innsiden. Ved å øke mengden hyaluronsyre i huden, øker Restylane ® Skinboosters fuktigheten i huden og gir huden økt spenst, struktur og glød. Det er vitenskapelig dokumentert at Restylane® Skinboosters forbedrer hudkvaliteten. Restylane® Skinboosters kan blant annet brukes til å redusere alderstegn i ansikt, på hals, i utringning (bryst) og på hender. Restylane® Skinboosters kan også redusere aknearr. Restylane skinboosters består av Restylane Vital og Restylane Vital light.


Vi anbefaler å starte med en behandlingskur på 3 behandlinger, for deretter å vedlikeholde resultatet med 1 behandling en gang i halvåret.

Restylane® Skinbooster er et produkt som passer:

  • Ansikt, lepper, hals, hender og décolleté

  • Kvinner og menn

  • Alle hudtyper

  • Aknearr eller solskadet hud

  • Alle som vil bedre sin hudkvalitet

bottom of page