top of page

Profhilo

Profhilo behandling i Bergen

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo egner seg også godt som en forebyggende behandling.

Profhilo er et injiserbart produkt for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet fukter det huden og re-modellerer aldrende vev.

Profhilo egner seg svært godt til behandling av ansikt, hals, decollete og hender. Målgruppen er 30-60 år, men Profhilo kan også brukes yngre, som en forebyggende behandling. Behandling med Profhilo øker ikke volumet i huden, slik andre fillere gjør, men etterlater huden glattere og fastere uten at ansiktsformen endres.

Hvordan gjøres behandlingen?

Ved hjelp av små nålestikk injiseres Profhilo i små doser i området som skal behandle

Etter behandlingen

Profhilo har svært liten "nedetid".  Umiddelbart etter behandlingen kan man se små røde stikk i huden. Det er heller ikke unormalt med små vabler akkurat der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene etter behandling

Vi anbefaler to til fire behandlinger med fire til seks ukers mellomrom for optimalt resultat.

Ønsker man at resultatet skal være vedvarende, er det også anbefalt å ta 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året etter endt kur. 

 

Profhilo passer til:

Ansikt

Hals

Bryst / Decollete

Hender

Armer

Knær

Mage

 

Behandlingen med Profhilo utføres av lege og kosmetiske sykepleiere, og vi tilbyr alltid gratis konsultasjon i forkant.

Pris for en Profhilo behandling er 4500,-

Vi tilbyr behandlingen i et pakketilbud der du får to behandlinger for 7800,-

Behandlingen gir mer spenst, fukt og glød og ikke minst; huden blir glattere og strammere.

Profhilo Body

Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Dette er en ny, ultra-ren injeksjonsbehandling basert på hyaluronsyre som bedrer hudens tekstur, elastisitet og fuktnivå, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres. Det betyr at den øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spenst og dermed glatter ut huden. Profhilo® Body har ett av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyr som forynger huden fra innsiden, reverserer aldringstegn, og kan brukes for å gjenopprette og øke hudens fuktbalanse.

Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer og finnes blant annet i hudens bindevev hvor det bidrar til økt elastisitet. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre og man kan oppleve tørrere og slappere hud på kroppen. En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet eller etter vekttap.

Fana Medisinske sin Profhilo® Body-behandling inkluderer to injeksjonsbehandlinger i klinikken, med et 30-dagers intervall, samt produkter man bruker hjemme som vedlikeholdsbehandling.

Behandlingen inkluderer både Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling, som kan brukes direkte etter injeksjonsbehandlingen. Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem, som gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering og brukes i dagene etter behandling.

Pris for Profhilo Body. 

1 område 10000,-

2 områder 16000,-

Nyhet! Profilho Body

bottom of page