Brystet er et symbol på vår kvinnelighet

Kvinnens byste har siden vår opprinnelse vært et symbol på vår kvinnelighet og vår fruktbarhet. Kvinner har i all tid ønsket å føle seg vakker og vise sin kvinnelighet til omgivelsene.

Mange får en økt livskvalitet og en bedre selvfølelse ved å ta vare på sitt ytre uttrykk. Våren er høysesong for oss som jobber med plastikkirurgi. Det blir varmere ute og  vi ønsker å ha på mindre klær.

Til oss kommer alle slags voksne kvinner i alle aldre med ønske om brystkirurgi. Det er ikke mulig å sette en karaktertype på den typiske dame som kommer til oss, men felles for dem er at de ønsker en annen form eller størrelse på sine bryst. De fleste ønsker en rekonstruksjon av brystet etter en eller flere graviditeter og ammingsperioder. Brystet oppleves slappere og mer hengende enn før svangerskapene og man ønsker å få tilbake sin fylde og spenst i brystet.

Den andre gruppen kvinner som ønsker brystproteser er kvinner mellom 20-50 år som alltid har hatt små bryst eller flat brystkasse. Da konstruerer man brystet større og i en flatterende form passende kvinnen.

Våre kirurger arbeider etter nøyaktige mål på brystkassen og foretar en "skreddersøm" etter nøye planlegging sammen med hver enkel kvinne. Det er ikke snakk om å velge Rutine A eller Rutine B. Hver kvinne er unik og krever individuell og optimal tilpasning. Brystprotesene er spesialbestilt ut i fra målene til plastikkirurgen. "Da blir det UENDELIG mye finere", sitat vår erfaren Plastikkirurg Dr. Øyvind Borch Bugge.

Ønsker kvinnen et så naturlig resultat som mulig legges det som regel inn en anatomisk formet protese, også kalt dråpeformet protese slik at fylden er større nede enn oppe. Ønsker kvinnen mer fylde oppe og over brystvorten legger man inn en rund protese. Valg av proteseform, størrelse og profil blir nøye gjennomgått med kvinnen på konsultasjon. Plastikkirurgen vil vise deg før/etter-bilder og demoproteser.

Våre Spesialister i Plastikkirurgi Dr. Øyvind Borch Bugge og Dr. Bjørn E. Rosenberg er noen av de fremste plastikkirurger I Norge og har utført utallige brystoperasjoner. De er kjent for sitt nøyaktige og fine arbeid der målene er færrest og minst mulig synlige spor etter operasjonen.

Vårt Team ved Privathospitalet, Fana Medisinske Senter er genuint opptatt av estetikk og lever av at du blir en fornøyd og tilfreds pasient og kunde. Vi vil følge deg nøye før, under og ikke minst spesielt etter operasjonen. Etter en brystproteseoperasjon kommer du 4 ganger til planlagte kontroller og oppfølging.  

Se gjerne vår nye video om brystproteser med Spesialist i Plastikkirurgi dr. Øyvind Borch Bugge i linken under.

 SNURR FILM!

 

comments powered by Disqus