top of page

Vårt gynekologisike tilbud

Mer om gynekologi

Med et gynekologisk tilbud, tar vi sikte på å kunne hjelpe kvinner til økt velvære og livskvalitet. Vår gynekolog Axel Muhlan,  kan bidra med gode og trygge behandlinger, og tilbyr behandlinger rettet mot både medisinske og kosmetiske problemstillinger.

 

Alle behandlingene ved Privathospitalet vil bli utført av vår erfarne og dyktige spesialist innen urogynekologi.

I tillegg til kirurgisk gynekologi introduserer vi som en av de få i Norge en revolusjonerende laserbehandling «Mona-Lisa Touch». Dette er en sikker, rask og smertefri behandling. Den kan hjelpe kvinner med tørre slimhinner, lettere urininkontinens, Lichen Sclerosus, smerter under samleie og vaginal tightening.

Du kan kontakte oss om spørsmål du har knyttet til kvinners helse.
Vi hjelper deg gjerne med å svare på spørsmål og bekymringer om alt fra generelle problemer, gjennom behandlingsalternativer, helt opp til bedring.

Slik foregår en time

Under en gynekologisk undersøkelse tar vi eksterne kjønnsorganer og skjedeprøver for testing. Vi kan også teste deg for seksuelt overførbare sykdommer eller tilby andre medisinske tester om nødvendig. Hvis du vil sette inn en hormonell spiral, kan vi hjelpe deg. Du trenger ikke henvisning

Axel Muhlan

Axel Mühlan, spesialist i gynekologi og fødselssykdommer.

 

Axel er utdannet lege ved universitet i Jena, Tyskland i 1996, og ble ferdig spesialist i 2005. Han har siden 2005 jobbet som overlege ved Sørlandet sykehus.

 

Axel jobber med alle problemstillinger innenfor gynekologi , og har i tillegg spesialisert seg på inkontinens-/bekkenbunnskirurgi og estetisk gynekologi .

Han har siden mars 2015 samarbeidet med flere privatklinikker for gynekologiske konsultasjoner, estetisk gynekologiske operasjoner og laserbehandling.

 

Han er medlem i NGF( Norsk Gynekologisk Forening ), IUGA ( International UroGynecological Association) og ESAG ( European Society for Asthetic Gynecology )

bottom of page