top of page

Ledige Stillinger

Ledige stillinger

Privathospitalet Fana Medisinske Senter er ledende på Vestlandet og i sterk ekspansjon.
Vi søker nå en assistent i 50% stilling til vår operasjonsavdeling.

Privathospitalet Fana Medisinske Senter er et offentlig godkjent privat sykehus, etablert i 1999/2000.

Sykehuset holder til på Paradis i Bergen, og er blant de største privateide klinikker på Vestlandet med 20 ansatte, moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser og mulighet for overnatting for pasientene.

Privathospitalet Fana Medisinske Senter har operasjonsavtaler med forsikringsselskaper og Helse Vest. Hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, offentlig plastisk kirurgi, åreknuteoperasjoner, ortopedi, øre-nese-hals kirurgi, hud- ansikts- og injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger. Les mer om oss på www.fanamedisinske.no

 

 

 

Privathospitalet søker assistent til vår operasjonsavdeling

Privathospitalet Fana Medisinske Senter søker engasjert, serviceinnstilt og positiv kollega til en 50% assistent stilling ved vår operasjon og oppvåkningsavdeling.

 

Vi ser etter deg som har arbeidserfaring innen helsevesen: pleiemedhjelper på sykehjem, assistent ved operasjonsavdeling eller sterilsentral, legekontor eller helsestasjon.

 

 

Du må være fleksibel i forhold til ekstra vakter og endret arbeidstid.

Kunne steppe inn på kort varsel.

Samarbeide godt med det vårt multidisiplinære team

Beherske norsk godt muntlig og skriftlig

Gode kommunikasjonsevner

Lærevillig

Ha et ønske om å være en del av et spesialisert team og yte god service til våre kunder/pasienter

 

Som person er du tillitsvekkende, trygg og har en positiv innstilling til å ta i et tak der det trengs. Du har sterk faglig og personlig integritet, er omgjengelig, utadvendt, har godt humør, og er kjent for dine evner til å bygge gode relasjoner. Du kommuniserer med klarhet og letthet både muntlig og skriftlig.

 

Din arbeidsstil kjennetegnes av en strukturert, systematisk tilnærming til oppgaver, samtidig som du er en ekstrovert person som kommer lett i kontakt med nye mennesker. Du setter tydelige mål, og arbeider planmessig. Din gjennomføringsevne er god, du er selvgående, åpen, initiativrik og nytenkende, samtidig som du ikke er redd for å ta i et tak utenfor ditt ansvarsområde for å bidra i en travel hverdag.

 

Vi tilbyr en faglig interessant og hektisk hverdag. Der du som ansatt i stor grad kan være med å påvirke arbeidsdagen din. Organisasjonen vår er liten og fleksibel med korte beslutningsveier og vi omstiller oss raskt.

Vi er stolte av vårt sterke fagmiljø og omdømme som en seriøs helseaktør med høy kirurgisk og medisinskfaglig kvalitet. Arbeidsmiljøet og fellesskapet er svært godt, trivselen stor, og vi har lav turnover. Sykehuset holder til i moderne lokaler på Paradis i Bergen. Vi tilbyr gode betingelser, gunstige pensjons- og forsikringsordninger, samt avtale om medlemskap i AKTIV 365 som ligger vegg i vegg med sykehuset.

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette, så vil vi gjerne høre fra deg.

Send din søknad til: dagligleder@privathospitalet.no

Eller benytt knappen under.

Søknadsfrist: 30.september

Ansettelsesform: fast

Arbeidssted: Paradis

bottom of page