top of page

Ledige Stillinger

Ledig stilling ved Fana Medisinske Senter

Har du lyst å jobbe med oss?

Privathospitalet Fana Medisinske Senter er et offentlig godkjent privat sykehus, etablert i 1999/2000.

Sykehuset holder til på Paradis i Bergen, og er blant de største privateide klinikker på Vestlandet med 20 ansatte, moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med inntil 10 sengeplasser.

Privathospitalet Fana Medisinske Senter har operasjonsavtaler med alle de store forsikringsselskapene og HELFO. Hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurg, åreknuteoperasjoner, ortopedi, øre-nese-hals kirurgi, hud- ansikts- og injeksjons- og laserbehandlinger. Les mer om oss på www.fanamedisinske.no

 

 

 

Privathospitalet søker sykepleier på timebasis.

På grunn av økt arbeidsmengde søker vi nå en autorisert sykepleier som har lyst å jobbe litt ekstra hos oss på timebasis.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som gjerne vil ha noen ekstravakter hos oss, både i vår oppvåkningsavdeling og bistå med kontroller/oppfølging av våre operasjonspasienter. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og mestre norsk både skriftlig og muntlig. Du må også ha en viss fleksibilitet i hverdagen din, slik at du kan bli kontaktet på kort varsel. 

Du vil inngå i et voksent og meget rutinert team av sykepleiere og øvrig operasjonspersonell. Du kan gjerne levere dine timer til oss via ditt eget personforetak.

Mer informasjon om oss finner du på våre hjemmesider, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg. 

Send din søknad til: dagligleder@privathospitalet.no

Eller benytt knappen under.

Søknadsfrist: Snarest

Ansettelsesform: Ringevikar

Arbeidssted: Paradis

bottom of page