top of page

Kviser - Acne

Kviser og acne behandling ved Fana Medisinske Senter

Kviser - acne

Privathospitalet tilbyr skreddersydde hudprogram for deg som har problemer med acne. Acne skyldes ikke urenslighet, men økt talgproduksjon med tilstopping av talgkjertlene.

De fleste får kviser i puberteten. De fleste er kun plaget i noen år, mens andre plages mer permanent. Enkelte kan utvikler arr. Acne forekommer vanligvis i ansiktet, på bryst, skuldre og rygg. 

Be om konsultasjon angående Behandling mot kviser og acne

Våre behandlinger

Vi har vi en rekke effektive behandlingsmetoder for acne. Hva som er riktig behandling for deg avhenger av hudtype.

Vi tilbyr kjemisk peel med Environ TCA Cool peel  og med Retinol peel fra NeoStrata som beskrevet under.

Retinol - peel fra Neostrata

ProSystem Retinol Peel er en høyeffektiv retinolpeeling til profesjonelle behandlinger på klinikken.​ Peelingen virker i overflaten og eksfolierer og forbedrer hudens struktur, klarhet, spenst og hudtone. Peelingen  krever kort restitusjonstid og passer de aller fleste hudtyper.

Den kan med fordel anvendes på uren/akneutsatt hud. Den synlige eksfolieringseffekten kommer ca. 2 til 4 dager etter at peelingen er påført.

 

Peelingen påføres på klinikken, og du forlater klinikken med peelingen på huden. Du vil ikke merke noe særlig til peelingen ved påføring. 

Etter ca. 3–8 timer fjerner du peelingen selv. Hvordan dette gjøres vil du få god informasjon om før du forlater klinikken. ​

 

Synlig flassing oppstår normalt ca. 2 til 4 dager etter påføring, og dette kan vare i om lag en uke.  Graden av flassing vil variere fra person til person.

Environ

Environ sine TCA behandlinger er basert på TCA Cool Peel System. Environ har lav %  på peelingen og lav pH, her ligger nøkkelentil de flotte resultatene! Ved denne kombinasjonen trigges cellene i stratum basale (hudlag) til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA behandlinger skal ikke gi traumer i huden. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med microneedling.

Aktiv hudbehandling

Vi tilbyr medisinsk hudbehandling med eller uten Vitamin A-syrer fra Environ og Neostrata. Aktiv aknebehandling med medisinsk hudpleie produkter vil kunne redusere forekomsten av arr.

  

Akne behandling ved sykepleier Havy Ho

Egen behandling

Daglig vask av acnehud med tilpasset rens og hudpleieprodukt er viktig. Unngå fuktighetskremer og rensekremer med høyt fettinnhold. Ingen dietter eller spesielle matvarer påvirker med sikkerhet forløpet av akne, men alkohol kan medføre en kortvarig og forbigående forverring av plagene. Solen virker dempende på acneplager, derav fleste plages mindre om sommeren. Solbeskyttelsesmidler bør være av typen gel eller oppløsninger som ikke tilstopper talgkjertelens utførselsgang.

 

Vår erfaring - din trygghet

Selv om pris og service er viktig, er det ofte erfaring som er avgjørende for et godt resultat.

Bestill time for gratis vurdering og veiledning.

Forespør time acnebehandling

Takk for innsendingen din!

bottom of page