top of page

Ledige Stillinger

Privathospitalet Fana Medisinske Senter er ledende på Vestlandet og i sterk ekspansjon.
Vi søker nå en ansvarlig for vårt nybygde resepsjonsområde.

Privathospitalet Fana Medisinske Senter er et offentlig godkjent privat sykehus, etablert i 1999/2000.

Sykehuset holder til på Paradis i Bergen, og er blant de største privateide klinikker på Vestlandet med 20 ansatte, moderne sykehusfasiliteter, 3 store operasjonsstuer og oppvåkning/sengeavdeling med 10 sengeplasser og mulighet for overnatting for pasientene.

Privathospitalet Fana Medisinske Senter har operasjonsavtaler med forsikringsselskaper og Helse Vest. Hovedfagområder er kosmetisk plastikkirurgi, offentlig plastisk kirurgi, åreknuteoperasjoner, ortopedi, øre-nese-hals kirurgi, hud- ansikts- og injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger. Les mer om oss på www.fanamedisinske.no

 

 

 

Privathospitalet søker pasientkoordinator/ resepsjonsansvarlig

Privathospitalet Fana Medisinske Senter søker engasjert, serviceinnstilt og sprudlende kollega til en nyopprettet stilling.

Resepsjonen er det første våre besøkende møter når de kommer til oss. Nå leter vi etter deg som klarer å skape gode kundeopplevelser og et fantastisk førsteinntrykk.

Som ansvarlig for vårt nye resepsjonsområde (ferdigsstilles høst) vil din hovedoppgave være mottak av alle våre kunder, besøkende og pasienter på en hjertelig og varm måte.

Jobben vil bestå i kunde -behandling og -veiledning frem mot lege eller sykepleier. Du vil få ansvar for all dialog og veiledning med tanke på effektiv pasientflyt og vårt produktsalg i resepsjon. Du vil ha ansvar for effektiv drift av vårt resepsjonsområde og sentralbord . Her besvarer våre medarbeidere til daglig flere hundre samtaler.

 

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse og gjerne deg som har jobbet i et lignende kompetansemiljø tidligere. Du kan også ha relevant  erfaring fra hotell og eller reiseliv.

  • Du har en varm og omtenksom personlighet med salg og service i ryggraden.

  • Du har kommersiell forståelse, men samtidig evner å møte våre besøkende på en hjertelig og ekte måte.

  • Du har sans for det estetiske og er nøye på detaljer.

  • Du er en naturlig inspirator som motiverer mennesker rundt deg ved å bare være deg selv.

  • Du er en dreven bruker av Office pakken, og setter deg raskt inn i nye systemer og digitale verktøy.

  • Det er fint om du i tillegg har noe bakgrunn fra helse og forståelse for den (helse)faglige/ aksen, men dette er ikke et krav.

 

Som person er du tillitsvekkende, trygg og har en positiv innstilling til å ta i et tak der det trengs. Du har sterk faglig og personlig integritet, er omgjengelig, utadvendt, har godt humør, og er kjent for dine evner til å bygge gode relasjoner. Du kommuniserer med klarhet og letthet både muntlig og skriftlig. Din arbeidstid vil primært være på dagtid, men enkelte dager vil det være behov for å jobbe ettermiddager.

 

Din arbeidsstil kjennetegnes av en strukturert, systematisk tilnærming til oppgaver, samtidig som du er en ekstrovert person som kommer lett i kontakt med nye mennesker. Du setter tydelige mål, og arbeider planmessig. Din gjennomføringsevne er god, du er selvgående, åpen, initiativrik og nytenkende, samtidig som du ikke er redd for å ta i et tak utenfor ditt ansvarsområde for å bidra i en travel hverdag.

Vi tilbyr en faglig interessant og hektisk hverdag i en nyopprettet stilling. Der du som ansatt i stor grad kan være med å påvirke arbeidsdagen din. Organisasjonen vår er liten og fleksibel med korte beslutningsveier, og vi omstiller oss raskt. Du rapporterer direkte til daglig leder.


Vi er stolte av vårt sterke fagmiljø og omdømme som en seriøs helseaktør med høy kirurgisk og medisinskfaglig kvalitet. Arbeidsmiljøet og fellesskapet er svært godt, trivselen stor, og vi har lav turnover. Sykehuset holder til i moderne lokaler på Paradis i Bergen. Vi tilbyr gode betingelser, gunstige pensjons- og forsikringsordninger, samt avtale om medlemskap i AKTIV 365 som ligger vegg i vegg med sykehuset.

Vi oppfordrer også menn til å søke.

Kjenner du deg igjen i noe av dette, så vil vi gjerne høre fra akkurat deg.

Send din søknad til: dagligleder@privathospitalet.no

Eller benytt knappen under.

Søknadsfrist: 1.juli

Ansettelsesform: fast

Arbeidssted: Paradis

bottom of page