top of page

HarmonyCa

HArmonyCa

Som en av de første klinikkene i Bergen lanserer vi nå HArmonyCa. Den første injiserbare hybrid, som gir både løft og øker kollagen produksjonen.

HArmonyCA er en kombinasjonsbehandling av både filler og biostimulering.Det vil si at det er en hybrid som kombinerer Hyaluronsyre (HA)og kalsimuhydroxyapatitt (CaHA).

Du får umiddelbart et synlig resultat samtidig som huden vil fortsette å forbedre seg de neste 6-12 månedene etter behandlingen. Resultatet vil vare i 1 1/2 til 2 år.

Behandlingen har vist seg å gi svært gode resultater med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, samt redusere fine linjer, aknearr og grove porer.

Selv om HarmonyCA er en relativt ny behandling i Norge, har den blitt testet og brukt i mange år, og det finnes flere vitenskapelige studier som dokumenterer effekten og sikkerheten av behandlingen. Det er ikke rapportert om alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner etter behandlingen.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen gjøres ved at en iniserbar hybrid filler som kombinerer kalsiumhydroxyapatitt (CaHA) med Hyaluronsyre (HA) injiseres i bakre del av ansiktet (kjevelinjen, kinnben og bakre kinn) Behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell med spesialisert opplæring i produktet og ineksjonsmåten. Behandlingen tar ca 30-45 min.

Er behandlingen smertefull?

Dette er en injeksjonsbehandling som medfører lite ubehag, og oppfattes ikke som spesielt smertefull. Produktet som injiseres inneholder også bedøvelse (Lidokain).

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger er forventede reaksjoner som erytem (rødhet), ødem (hevelse), smerte, ømhet og kløe. Eventuelle reaksjoner som oppstår i behandlingsområdet forsvinner vanligvis etter 24-48 timer. Hevelse forsvinner i løpet av en uke.

Etter behandlingen:

Umiddelbart etter behandling kan man være noe rød og varm i huden, men du kan uten problem gjenoppta daglige gjøremål med en gang. Du bør ikke trene eller drikke alkohol hardt det første døgnet etter behandlingen. Det er normalt å kunne kjenne det injiserte stoffet i en lengre periode etter behandlingen.

Aldersgrense 18 år
Utføres ikke på gravide eller ammende
.

Pris på behandling:

Vi gir alle HArmonyCa™  behandlinger med 10% rabatt 9450,-  (veil.pris 10.500,-)

 

bottom of page