top of page

Hårfjerning med laser

Hårfjerning Privathospitalet

Vi hjelper deg med å fjerne uønsket hårvekst permanent. Hårfjerning med vår diodelaser er en effektiv, trygg og permanent behandling. Vi bruker markedets mest moderne utstyr. Behandlingen gir varige resultater og stopper problemet med tilbakevennende hårvekst, betente hårsekker og arr.
 

Permanent hårreduksjon

Det finnes ingen metode som per i dag fjerner all uønsket hårvekst etter kun en behandling. Årsaken til dette er at håret har en livssyklus på 3 faser, og det er kun i en av disse fasene, vekstfasen, at håret er tilgjengelig for behandling.

Flere behandlinger

Ikke alle hårene er i samme fase til samme tid. På grunn av hårets forskjellige vekstfaser er det derfor nødvendig med flere behandlinger. Forskere mener at hårsekker som er ødelagt gjennom laserbehandling, vil være ødelagt for alltid. Nye håranlegg kan imidlertid senere la seg aktivere av hormonelle og biologiske endringer i kroppen.

Vår laser

Soprano ICE diodelaser – utviklet av Alma Lasers - anses som en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.

Ved å benytte tre ulike bølgelengder jobber laseren i flere dybder samtidig, uten å gå utover laserens evne til å behandle tilnærmet smertefritt.

Soprano brukes til å fjerne hår i armhuler, legger, ansikt, rygg og bikinilinjen - ja egentlig over hele kroppen. 

Og hvis du sliter med inngrodde hår og betennelser, vil du har stor nytte av hårfjerning med Soprano.

Tester først

For å hindre varmeskade i huden utfører vi først et testfelt, der et lite område av huden testes i forhold til varmen. Man får best effekt av behandlingen når fargekontrasten mellom hår og hud er størst mulig. Dette er forklaringen på at behandlingen er best egnet på lys hud med mørk hårvekst.

Selve behandlingen

Det er varmen i laserbehandlingen som ødelegger hårsekken. Behandlingen lager ikke skader i huden. Laserbehandlingen virker slik at varmen følger fargestoffet i håret, slik at håret virker som en leder for varmen ned til hårsekken og ødelegger denne. Under behandling kan man føle litt varme, evt. litt svie. Det er ikke nødvendig med bedøvelse.

Første konsultasjon

Ved første besøk hos oss avklares dine forventninger for behandlingen. Ditt hårproblem blir vurdert og det gis et forslag til behandling. Du får god muntlig og skriftlig informasjon om behandlingen. Du vil få svar på eventuelle spørsmål. Det er en fordel om du har latt håret vokse, slik at hårproblemet ditt kommer best mulig frem denne dagen. Det er kun autoriserte helsepersonell som utfører laserbehandlinger hos oss.

 

Før behandlingen

Når du kommer til behandling skal du ha barbert bort hårene 1-2 dager før. Du skal ikke nappe eller vokse hårene. Napping og voksing trekker håret ut av hårsekken og håret som leder for varmen ned til hårsekken blir borte. Dette gjør behandlingen mindre effektiv.

 

Unngå soling

Du skal unngå soling 4-6 uker før og etter behandlingen. Dette for å unngå pigmentforandringer i huden. Dersom du er i solfylte strøk, må du beskytte deg med solkrem med høy faktor.

Dersom du har mye pigmenter i huden, dvs en hud som lett blir brun vil noe av varmen også kunne bli ledet ut i huden. Dette kan i svært sjeldne tilfeller gi varmeskade i huden. Dette kan føre til pigmentforandringer og i sjeldne tilfeller arrdannelser. Det er derfor viktig at man unngår sol og solarium før og under behandlingsperioden. Du bør heller ikke bruke selvbruningskrem i forbindelse med behandlingen.

Etter behandlingen

Det kan forekomme noe rødhet i huden de første timene etter behandlingen. I løpet av 1-3 uker vil de døde hårstumpene falle av.

Be om konsultasjon angående permanent hårfjerning med laser. 

Prisliste for behandlinger finner du her.

 

bottom of page