top of page

Forstørre lepper

Forstørre lepper

Forstørre lepper

På Privathospitalet er vi er opptatt av et naturlig resultat. Vi kan hjelpe deg med vakre, naturlige og fyldige lepper.

Hos oss utføres leppeforstørrelse utføres av medisinsk kvalifisert helsepersonell.  Det finnes mange typer fyllstoffer som kan injiseres i leppene og huden. Det mest vanlige fyllstoffet som brukes i dag er produkter som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre trekker til seg fuktighet, og bidrar derfor til å øke volumet i leppene.

Hyaluronsyrebaserte filler er en av de mest tryggeste og forutsigbare behandlingsformen når det gjelder injeksjonsbehandling.

Hyaluronsyre (HA) er en ingrediens (sukkermolekyl) som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann, og på denne måten gir hyaluronsyre både fukt og volum, samt bedrer transporten av næringsstoffer og blodsirkulasjon i blant annet huden.

Utfordringen med kroppens egen hyaluronsyre er at kroppen selv bryter den ned i løpet av tre døgn, og at den naturlige produksjonen avtar fra ca. 25 års alderen. Når hyaluronsyremengden reduseres i leppene, kan de med tiden bli tørrere, mindre og miste sin opprinnelige fasong.

Takke være bioteknisk forskning, kan hyaluronsyre, tilsvarende kroppens eget HA, fremstilles bakeritelt i laboratorier, hvor det blir modifisert slik at det kan brukes som hudfiller. Å injisere HA-fillere kan derfor være en måte å midlertidig tilbakestille tap av hyaluronsyre i leppene, for den som f.eks søker en svært aktiv antiage-effekt . Effekten av en slik behandling er midlertidig, ettersom den injiserte hyaluronsyren brytes ned i takt med resten av hyaluronsyren i kroppen.

Forstørre lepper ved Fana Medisinske Senter
bottom of page