Fysioterapi og osteopati

Synnøve er osteopat og fysioterapeut.  Hun ble utdannet fysioterapeut ved Saxion Hogenschool i Nederland, og utdannet osteopat gjennom Norsk Helsehøyskole i Oslo. Hun er medlem av Norsk Osteopat Forbund.
Synnøve har jobbet i privat praksis de siste 6 årene og har bred erfaring innenfor muskel- og skjelettplager.  Hun er svært opptatt av å være faglig oppdatert. Hun har fokus på en grundig undersøkelse av hele kroppen slik at årsaker til plagene kan behandles og ikke bare symptomene. Osteopatisk undersøkelse og behandling har fokus på en helhetlig forståelse av kroppens anatomi og fysiologi.
Hver pasient får et individuelt og tilpasset behandlingsopplegg. Sikkerheten til pasienten står i fokus, og hun nøler ikke med å henvise til annet helsepersonell dersom det er nødvendig.
I tillegg til osteopati er Synnøve opptatt av trening, aktiv rehabilitering og forebygging. Hun har erfaring innenfor toppidrett som fysioterapeut i 3 sesonger for Fyllingen Bergen Herrehåndball elite. Hun har også jobbet med ergonomi, psykososialt arbeidsmiljø og HMS arbeid gjennom bedriftshelsetjeneste. Disse erfaringene brukes for å hjelpe pasienten til en bedre forståelse av egen kropp og faktorer som påvirker.
Spesielle interesseområder er stressfysiologi og feilpust og den påvirkning det har på kroppen i form av nedsatt sirkulasjon og muskel- og skjelettplager.