top of page

Øyebrynsløft/ fox eyes

Øyenbrynsløft hos Privathospitalet

Øyenbrynsløft "fox eyes"

Trådløft, eller NORDYX™ Lifting Threads, er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt og effektiv behandling. Man får  et redefinert ansikt da man løfter huden forsiktig tilbake der den var 5-10 år siden, man får noe økt volum på de rette steder og redusering av rynker. 

Denne behandlingen bruker biologisk nedbrytbare PCLA-tråder for å løfte enden av øyenbrynene for å gi dem et vakkert og naturlig løft. Dette er en allsidig behandling som gjør at vi kan skreddersy løft av øyenbrynene etter kundens preferanser.

Browlift bruker tynne, biologisk nedbrytbare tråder for å forankre hengende ansiktshud og fettvev, noe som gir ekstra støtte for de underliggende strukturene i ansiktet for et merkbart løft.

Trådene settes inn med en kanyle for å forhindre traumer og skade på omkringliggende vev.

Denne behandlingen gir en unik blanding av løft, og strammende effekter for et ikke-kirurgisk, minimalt invasivt alternativ til den tradisjonelle panneløftprosedyren. Mens de underliggende støttestrukturen til brynene løftes ved hjelp av trådene, stimuleres huden samtidig til å produsere kollagen, noe som fremmer naturlig hudstramming. Effekten av trådløft er umiddelbare og fortsetter å forbedres i løpet av flere måneder.

NB! Øyebrynsløft vil ikke endre øyefasong eller fjerne tunge øyelokk.

Behandlingen

Behandlingen går ut på å føre en hul nål med Nordyx tråd inn i huden under øyenbrynet. Det settes lokalbedøvelse i små punkter hvor nålen skal penetrere huden. Trådene som benyttes har små mothaker som gjør at man strammer huden i en retning, men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden, får man det løftet man ønsker.

Forhåndsregler

  • 3 dager uten blodfortynnene medikamenter i forkant av behandlingen.

  • Begrense ansiktsmimikk i 14 dager.

  • Ligge mest mulig på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på siden.

  • Unngå trening de første to ukene etter behandlingen.

  • Unngå sminke de første 1-3 dagene.

  • Ha plaster over innstiksstedet de første 3 dagene.

  • Ikke skrubbe øyenbryn og ikke ta på innstikkstedet.

bottom of page