top of page

Velkommen til forundersøkelsen

Oppdatert: 30. jun. 2023

Her på Privathospitalet mener vi at forundersøkelsen før kirurgi er en uvurderlig hjørnestein i din kirurgiske reise. Dette er gjerne det første møtet mellom pasient og kirurg. Det er et avgjørende øyeblikk der vi prioriterer ditt velvære, sikrer en omfattende forståelse av dine behov og legger grunnlaget for et vellykket og tilfredsstillende resultat. Vår misjon er å skape et trygt og støttende miljø der åpen kommunikasjon, grundige vurderinger og personlig omsorg kommer sammen for å styrke deg i å ta informerte beslutninger. La oss dykke inn i betydningen av dette avgjørende trinnet og belyse hva som skjer under konsultasjonen før kirurgi.


Forundersøkelse plastisk kirurgi Privathospitalet
Forundersøkelse Bjørn RosenbergBygge tillit og etablere relasjoner.

Under konsultasjonen før kirurgi er vårt hovedmål å bygge tillit og etablere sterke relasjoner med deg. Vi forstår at å gjennomgå en kirurgisk prosedyre kan utløse en rekke følelser, fra spenning til bekymring. Vårt medfølende og dyktige team, ledet av Dr. Rosenberg, har som mål å skape en imøtekommende og empatisk atmosfære der du kan uttrykke dine bekymringer, stille spørsmål og dele forventningene dine åpent. Ved å lytte aktivt og verdsette ditt perspektiv, fremmer vi et partnerskap bygget på gjensidig tillit og respekt.


Omfattende vurdering og gjennomgang av eventuell tidligere sykehistorie.

For å sikre din sikkerhet og egnethet for prosedyren, utfører vi en omfattende vurdering under konsultasjonen før kirurgi. Dette innebærer en grundig gjennomgang av din sykehistorie, inkludert eventuelle eksisterende tilstander, allergier og medisiner. Vi utforsker faktorer knyttet til din livsstil, som røykevaner og treningsrutine, da disse kan påvirke din kirurgiske reise. Ved å forstå din unike helseprofil kan vi tilpasse vår tilnærming for å imøtekomme dine spesifikke behov og minimere potensielle risikoer.


Detaljert forklaring av prosedyren og opplæring

En grunnleggende del av konsultasjonen før kirurgi er å gi deg en detaljert forklaring av selve prosedyren. Dr. Rosenberg tar seg tid til å diskutere detaljene i kirurgien trinn for trinn, slik at du får en klar forståelse av hva du kan forvente. Vi bruker visuelle hjelpemidler, som diagrammer eller datagenererte bilder, for å illustrere prosessen, slik at du kan visualisere de potensielle resultatene. I tillegg gir vi deg informasjon om potensielle risikoer og komplikasjoner knyttet til kirurgien, slik at du er godt informert før du tar noen beslutninger.


Vi lever av din tillit. Kontakt oss , så finner vi sammen et tidspunkt som er passende for en uforpliktende samtale.


Dr. Rosenberg.58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page