top of page

REMASTERED RENEWAL + RECOVERY CRÈME

Oppdatert: 28. aug. 2023På denne tiden av året er det mange som sliter med tørr, skjør og svekket hud. Kald luft ute og varm, tørr luft inne gjør at huden utsettes for ekstra påkjenning. En svekket hud kjennetegnes ofte som tynn og sårbar, og av at den lett mister fuktighet. Dette samtidig som uønskede stoffer kan trenge inn og skape inflammasjon. Huden er ofte reaktiv og hudfornyelse og reparasjon går saktere. Skjør hud er ofte tørr og rød, med en grovere hudtekstur og har forverrede aldringstegn.


ZO® Skin Health har lagt vekt på at både nye ZO® Renewal (1095,-) og Recovery Crème (1395,-) skal bidra til å styrke huden, bygge opp hudbarrieren, sørge for en normalisert hudfornyelsen og gi rask hydrering. En styrket hud vil være bedre rustet til å tåle sterke kremer og tøffe klimatiske forhold. Den vil også se bedre og sunnere ut.


ZO® Renewal Crème er utviklet spesielt for en tørr og stresset hud, mens ZO® Recovery Crème passer best for en skjør hud som trenger enda litt mer pleie. Begge kremene har dokumenterte resultater i et 12 ukers klinisk 3. parts studie.


KAMPANJE. Ut hele februar får du nå ZO Exfoliathing Polish med på kjøpet dersom du kjøper ZO® Renewal (1095,-) og Recovery Crème (1395,-) her hos oss på Paradis.

Velkommen innom for en hyggelig hudprat!

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page